DIENST

Social media beheer

Waarom wil je Social Media uitbesteden? Wil jij een succesvolle social media pagina met grote leadgeneratie en bereik?Maak Social Elephant je social partner en start deze week nog met de ontplooiing van je sociale pagina’s!

Wij helpen jou met:

✓  Het vergroten van jouw online achterban
✓  Het ontwikkelen van een strategieplan
✓  Het ontwikkelen van een content kalender
✓  Het opmaken en uitzetten van posts
✓  Het uitzetten van succesvolle (leadgeneratie) campagnes

Social Elephant als social partner

No worries! Het social team van Social Elephant heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het ‘temmen’ van het beest dat social media heet. Wij weten precies wat werkt en wat je beter kunt laten om de perfecte posts de wereld in te sturen. Met ieder een marketing achtergrond in verschillende sectoren weten onze social specialisten precies wat er moet gebeuren om ook jouw merk booming te maken op de sociale platformen. We ontwikkelen een strategie die precies aansluit op jouw bedrijf en gegarandeerd succesvol is. Zo laten we jouw pagina, bereik en engagement groeien. Professionele social media marketing voor een gestandaardiseerde prijs. Zo makkelijk kan het zijn!

Dogma Hotdogs, Utrecht

Samen met Dogma zijn we meerdere campagnes gestart om de positieve reacties te borgen, meer bekendheid te creëren en om de community een platform te bieden. Door de campagnes te optimaliseren naar locatie en interesses van de doelgroep hebben we een grote groep volgers weten te realiseren.
Op dit moment heeft Dogma op Instagram bijna 1200 volgers en op Facebook tikt de ‘vind ik leuk’ teller alweer 5700 aan. Dat zijn mooie cijfers natuurlijk, maar de groei is pas net ingezet. Bekijk de Facebookpagina van Dogma Hotdogs

Zelf de regie over je content

Wij vinden het belangrijk dat de online uitingen zo persoonlijk en authentiek mogelijk zijn. Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je simpelweg ondersteuning nodig? Dan kan Social Elephant je assisteren met de training die nodig is om je personeel op weg te helpen. Ook kunnen wij het social media beheer grotendeels van je over nemen door het maken van een jaarplan, een content kalender en het posten van berichten. Voordat wij de content posten wachten wij natuurlijk wel op jouw goedkeuring over de post.

Social media advertenties

Jouw product of dienst tegen een relatief laag bedrag bij een grote, gerichte groep onder de aandacht brengen? Dat kan met social media adverteren. Door de enorme target mogelijkheden waarmee platformen als Facebook en Instagram het mogelijk maken je doelgroep te verfijnen, kun je een nauwkeurige doelgroep voor je advertentie vooraf instellen. Een gouden combinatie van een geschikte segmentatie en een passend budget kan jouw advertentie sky high laten gaan. Dit maakt adverteren op social media enorm nuttig, maar ook zeer ingewikkeld. Onze experts hebben jaren ervaring en deinzen niet meer terug voor een beetje weerstand van de zoektocht naar die gouden combinatie. Sterker nog: wij vinden het hartstikke leuk! 

Social Media Training

Houd jij liever zelf je social media bij maar heb je hier nog geen kaas van gegeten? Geen probleem! Social Elephant geeft ook (een-op-een) trainingen om je personeel op weg te helpen. Deze trainingen zijn volledig aangepast op jouw bedrijf, zodat je na afloop alleen de, voor jou, cruciale ins-and-outs van social media marketing weet.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)