DIENST

Google Adwords

Wist je dat 95% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt? Het is dus heel belangrijk dat je als bedrijf online vindbaar bent, bijvoorbeeld door middel van zoekmachine optimalisatie. Op korte termijn kan er natuurlijk ook behoefte zijn aan online leads en dat is wanneer Google Adwords uitkomst biedt. Met een klein bedrag kunt u (tijdelijk) bovenaan komen te staan in de meest gebruikte zoekmachine van Nederland.

Onze werkwijze

Om te beginnen brengt Social Elephant de doelen van je bedrijf in kaart. Vanuit deze doelen gaan we kijken naar de best mogelijke strategie om zoekwoorden advertenties toe te passen. Hierin kijken we naar de zoekwoorden waarop we kunnen adverteren en of deze zoekwoorden ook daadwerkelijk uitkomen op een pagina die aansluit bij de behoefte van de zoekopdracht.

Conversie meetbaar maken

Wij kunnen de conversie van de Google Adwords inzichtelijk maken. Het is met Google Analytics namelijk precies meetbaar hoeveel leads er uit een bepaald zoekwoord komen. In een maandelijks overzicht laten we zien hoeveel je investering in Google Adwords oplevert en wat we eventueel aan kunnen passen om nog betere resultaten te boeken.

Google tekstadvertenties

Meer verkeer binnenhalen via Google? Tekstadvertenties bieden hiervoor dé oplossing. Boven de organische resultaten worden de tekstadvertenties vertoond. Hiermee kan je meer verkeer op je  website krijgen.

Ben je al bezig met Google AdWords? Wij kunnen meer rendement uit jouw campagnes halen.

Google Shopping

Producten verkopen via Google? Google Shopping biedt hiervoor dé oplossing. Deze advertenties komen vaak nog boven de tekstadvertenties te staan en hebben een eigen kopje in Google. Op de advertentie staat een foto, titel, prijs & je bedrijfsnaam. Deze advertenties linken naar een specifieke productpagina.

Google Display Advertenties

Advertenties inzetten voor specifieke doelgroepen? Eén van de doelstellingen die je kan hebben voor de display advertenties zijn het vergroten van je merknaam. Je kunt namelijk klanten met een brede interesse bereiken.

Display advertenties kun je op verschillende manieren inzetten, denk hier aan remarketing, plaatsingen & onderwerpen.

Google Video Advertenties

Jouw advertenties voor een video op YouTube vertonen? Met videoadvertenties kun je een doelgroep bereiken waarvan je weet dat ze geïnteresseerd zijn in jouw producten. Deze advertenties kunnen worden vertoond in de zoekresultaten van YouTube, de naast gerelateerde YouTube-video’s & op de mobiele homepage van YouTube.

Mobiel adverteren

Meer telefoontjes of app-installaties genereren? Mobiele advertenties kunnen voor jou uitkomst bieden.

De mobiele advertenties worden weergegeven in de mobiele zoekresultaten, op websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, op YouTube of in andere mobiele apps.

Vragen?

Heb je nog vragen over Adwords? Wil je graag meer weten of een van onze experts spreken

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail