DIENST

LinkedIn Adverteren

Wat is adverteren met linkedin

Je kan er ook voor kiezen om te adverteren op LinkedIn. Op dit platform kan je heel specifiek gericht op recruiters en werkzoekenden adverteren, maar dit brengt wel een vrij hoge prijs met zich mee. Relatief gezien heb je op LinkedIn een zogenoemde hoge cost-per-click. Maar dit zijn zeker wel relevante clicks, afhankelijk van jouw doel en doelgroep! 

Op LinkedIn kan je op twee manieren adverteren, namelijk via tekstadvertenties en via sponsored content. Tekstadvertenties zijn iets kleiner dan sponsored content, en kunnen in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden ook een afbeelding bevatten. Tekstadvertenties bevinden zich vaak rechts in de balk naast de tijdlijn.

Bij sponsored content is het zo dat je reeds bestaande content kunt promoten, of een nieuwe advertentie kunt aanmaken. Het grote verschil hierbij is dat de sponsored content altijd wordt weergegeven in de tijdlijn van het platform. Dit is voor de gebruiker aantrekkelijker en de advertentie is minder overduidelijk echt een advertentie waardoor ze het bericht sneller zullen lezen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een soort advertentie op LinkedIn of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op! 

Waarom adverteren met LinkedIn?

Wij kunnen voor jou de meest effectieve advertenties schrijven zodat u de mensen die u zoekt écht kan bereiken. Je kunt op LinkedIn namelijk je advertenties personaliseren op allerlei zakelijke gegevens zoals bedrijfsnaam en bedrijfstak. Dit heet targeting, en hier is LinkedIn erg geschikt voor. 

Adverteren op LinkedIn is dus zoals eerder al genoemd meer bedoeld voor recruiting doeleinden en het werven van sollicitanten, houd hier rekening mee als jij beslist over het maken van LinkedIn advertenties. Pak deze kans en vindt meer sollicitanten in een kort tijdbestek door middel van LinkedIn advertenties!

Maak een persoonlijke afspraak

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van dit interessante platform? Neem contact met ons op voor meer informatie over adverteren op LinkedIn! Je kan ons natuurlijk ook altijd bereiken als je vragen hebt over social media adverteren in het algemeen.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail