PLAATS

Online Marketing Vinkeveen

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Daan Broekman
Daan BroekmanEigenaar De Rode Winkel
Lees verder
Wij hebben een niche gekozen en ons bedrijf gedigitaliseerd. Social Elephant heeft ons geleerd hoe wij ook online de #1 worden in onze markt
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
Nico heeft ons geleerd dat B2B marketing gaat om een persoonlijke benadering. Wij hebben onze website omgebouwd tot lead generator.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
Met de hulp van Social Elepant zijn wij de online de grootste in plant based butter voor patisserie. Wij hebben elke dag nieuwe leads.

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Niet alleen met varen, autorijden of fietsen is het fijn om een bestemming te hebben. Als je bedrijf digitaal wilt ontwikkelen, maar niet weet waar je op aan moet sturen is het belangrijk dat je een eindbestemming vaststelt die je wilt bereiken.

Als onderneming met een goede dienstverlening, een uniek product of serieuze skills wil je bezig zijn met waar je écht goed in bent. Social Elephant heeft de kennis in huis om je te helpen met het formuleren van je digitale visie en de route die nodig is om deze te realiseren. 

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Stilstaan in een wereld die razendsnel verandert doet een organisatie vandaag de dag niet veel goeds. Als organisatie die niet digitaal ontwikkelt kom je in de schaduw te staan van bedrijven die dit wel doen. Neem als voorbeeld Thuisbezorgd, Bol.com en Uber. Deze bedrijven spelen in op de veranderende behoeftes die spelen bij hun doelgroep. Behoeftes die veranderen door de mogelijkheden van innovaties. Als bedrijf is het belangrijk om mee te gaan met heruitvinding en innovaties. De vraag is: is jouw bedrijf klaar voor verandering?Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

Wij kiezen voor Vinkeveen

Vinkeveen, een relatief klein dorp in gemeente De Ronde Venen heeft een grote naamsbekendheid in ons land. Het dorp en de omgeving van Vinkeveen staan bekend om de vele recreatiemogelijkheden. Deze zijn grotendeels te danken aan de Vinkeveense Plassen. Een groot natuurgebied dat zich uitleent voor een unieke duikervaring, boottocht of een flinke fietstocht. De stad die vroeger een lintdorp in een polder omgeving was staat nu bekend als plaats met mooie huizen, een gezellige dorpsstraat en waterplezier.

Wat is er te doen in Vinkeveen?

De Vinkeveense Plassen zijn kraakhelder dankzij de zandbodem van het water. Al jaren trekken duikers uit alle hoeken en gaten in Nederland en zelfs de buurlanden naar het kraakheldere water. Er is een speciaal duikgebied afgezet bij eiland 4 met duikhotspots onderwater. Zo kan je een schoolbus en kleine gezonken bootjes tegenkomen op de bodem. Regelmatig worden hier naast de obstakels ook mooie vissen gezien en gefilmd. Blijf je liever droog? Dan is er genoeg plezier te beleven op en om het water heen. De omgeving leent zich uit voor alle soorten van waterrecreatie.

Een Inspirerende onderneming uit Vinkeveen

Aan een unieke locatie op de Vinkeveense Plassen tref je ‘The Harbour Club’. Een restaurant concept dat uniek is en een internationale naamsbekendheid heeft. Het restaurant heeft een chique doelgroep en speelt hier ontzettend goed op in. Zoals de boot service waarmee je kunt varen in stijl onder het genot van bekende Champagne merken en culinaire gerechten. Ook bekendheden dragen bij aan de status van de keten. Van Formule 1 chauffeurs tot popsterren, iedereen komt langs voor een hapje of drankje bij The Harbour Club in Vinkeveen. Een horecazaak met een naamsbekendheid tot buiten onze grenzen is voor ons een voorbeeld voor elk bedrijf.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie

Wat weet jij van Vinkeveen?

Er is veel te vertellen over de unieke omgeving van Vinkeveen. Om het kort te houden hebben we een aantal leuke feitjes voor je verzameld. We vinden het delen van kennis namelijk erg leuk, en niet alleen kennis over online marketing.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)