DIENST

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is van groot belang bij het ontwikkelen van een nieuwe dienst of product. Je moet tenslotte een goede indruk maken bij jouw doelgroep. Ook het innemen van een nieuw bedrijfspand biedt mogelijkheden.  Laat jouw (potentiële) klanten zien wat ze van jouw bedrijf kunnen verwachten? Onze professionele fotografen brengen in beeld wat jouw doelgroep verlangt!

De juiste sfeer gepakt in een foto

Bedrijfsfotografie is dé manier om online jouw bedrijf van dat van de concurrent te onderscheiden. Vertel het verhaal van uw product met een foto en creëer een sfeer die de klant uitnodigt om voor jouw bedrijf te kiezen. Met sferische bedrijfsfoto’s van je product, je dienst, je team of je pand kun je zowel je online- als offline marketing uitingen van een bepaalde kracht voorzien die woorden niet teweeg kunnen brengen.

Het schieten van een bedrijfsfoto gaat verder dan simpelweg het tonen van uw producten of diensten. Het gaat om het vangen en overbrengen van de juiste sfeer, zodat uw foto een verhaal vertelt: het verhaal van jouw bedrijf. Na het zien van de foto moet de klant het gevoel hebben dat zij uw product of dienst nodig heeft. Of dat de klant langs wilt komen bij uw bedrijf.

Voor het schieten van bedrijfsfoto’s bespreken we allereerst je wensen en eisen. Wil je bijvoorbeeld je nieuwste producten op een aantrekkelijke manier fotograferen? Of heb je een bepaalde wens aan de sfeer die de foto moet uitstralen? Dat is voor ons geen probleem. We gaan eerst met jou om tafel zitten om specifieke wensen te bespreken. Vervolgens stellen we een plan op om jouw wensen en ideeën te realiseren.

Werkwijze

Wij weten dat in het opbouwen van een bedrijf, een website of een nieuw product veel tijd en geld gaat zitten. Daarom proberen wij onze werkwijze zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Dit betekent dat we de planning van de opnames en het bewerken van het beeldmateriaal ‘slim’ indelen.

In de praktijk betekend dit doorgaans dat onze video- en fotograaf in één dag al het beeldmateriaal opneemt. Dit scheelt jou niet alleen tijd om ter plaatse te zijn, ook zorgt het voor een reductie van kosten.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail