PLAATS

Online Marketing Driebergen

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij  wilt dat klanten bij jouw organisatie komen, moet je er wel voor zorgen dat je ze op de goede weg wijst. Wat doe jij er met jouw bedrijf aan om vindbaar en onderscheidend te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die heel goed zijn in wat zij doen. Zo heb je ondernemingen met een super product, interessante diensten of ondernemers met serieuze skills. Vaak hebben zij één ding gemeen en dat is dat zij alleen nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken.

Met ons vakmanschap kunnen wij jou assisteren in het maken van de juiste keuzes en zorgen wij ervoor dat jij op korte en lange termijn digitaal kan ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan niets doen

Momenteel leven we in een tijd van grote innovaties en veranderingen op korte termijnen. Zo ook de online wereld. Je moet als bedrijf dus mee veranderen om je hoofd boven water te houden. Het risico van niks doen is bijna groter dan het risico van innovaties en heruitvindingen binnen je bedrijf. Het is tijd om mee te gaan met de tijd. Zelfs als groot bedrijf moet je mee veranderen. We kennen allemaal het verhaal van Nokia en de Free Record Shop.

Wij kiezen voor Driebergen

De stad Driebergen ook wel Driebergen-Rijsenburg,

Is een plaats in de omgeving van Utrecht die lang het Nationaal Park van de Utrechtse Heuvelrug gelegen is. Driebergen-Rijsenburg is tevens ook de gemeente van de stad. Het heeft een net verbouwd station dat er heel modern uitziet en prachtig is om overheen te wandelen.  Rijsenburg was voorheen een wijk van Driebergen, maar heeft nog steeds zijn eigen karakter. Bij Social Elephant vinden wij het hebben van een eigen karakter heel belangrijk. Je moet je namelijk altijd kunnen onderscheiden van anderen. Wil jij je online marketing beter inrichten voor jouw bedrijf uit Driebergen-Rijsenburg, dan is Social Elephant jouw oplossing! Wij zijn van alle markten thuis.

Een inspirerende onderneming uit Driebergen

IVA driebergen is in 1930 opgericht door Geerlig Riemer, hij was in 1915 al gestart met het importeren van tractoren en auto’s. In 1930 startte hij een opleiding voor managers in de steeds verder groeiende autohandel. De school heeft tegenwoordig 950 leerlingen en je kan er verschillende niveaus onderwijs volgen, mbo en hbo. Het is een particuliere school dus niet iedereen zal zich hierbij thuis voelen. De school bevindt zich dus echt in een niche markt.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van Design als Strategie.

Wat weet jij van Driebergen?

Wij delen graag ook onze kennis met klanten, niet alleen over online marketing, maar ook over andere feitjes. Daarom hier een paar leuke feitjes over Driebergen:

Meer artikelen