Ben jij op zoek naar dé webdesigner in Ede? Zoek dan niet verder. Social Elephant maakt samen met jou een website ontwerp dat een blijvende indruk maakt!

Wij maken het meest opvallende en sprekende webdesign voor jouw bedrijf in Ede! Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw webdesign perfect aansluit bij de huisstijl die je hanteert. Een goed webdesign is noodzakelijk in deze tijd, omdat de meeste van jouw klanten jouw bedrijf beoordelen aan de hand van de eerste indruk, die begint op jouw website! Webdesign heeft dan ook directe invloed op de conversie die je wil bereiken.

Het stappenplan

Bij het maken van een webdesign gaan wij stapsgewijs te werk.
 Creatieve brainstorm: In deze sessie leggen we jouw kernwaarden en wensen vast. Huisstijl is daarbij natuurlijk een belangrijk element. Is deze bij jou al geheel uitgewerkt of ben je nog op zoek naar iets nieuws? Wij werken samen op basis van wat jij nodig hebt!
 Functioneel ontwerp: Hierin wordt het skelet van de website vastgelegd, met alle navigatieknoppen en menu’s.
 Ontwikkelen van een schets: Op basis van een goede voorbereiding maken wij voor jou een eerste schets van een homepagina, vervolgpagina en nieuwsoverzicht. Op basis van dit eerste ontwerp is er ruimte voor feedback.
 Definitief ontwerp: Wanneer alle feedback verwerkt is en alle schetsen naar wens zijn, wordt er een akkoord gegeven. Dan is het tijd om het webdesign door te geven aan website ontwikkeling. Wij kunnen dit meteen voor jou oppakken en vertalen naar ons Online Recept, of je kunt ervoor kiezen het ontwerp door te geven aan een andere ontwikkelaar.

Social Elephant: Onze specialisten staan klaar voor jou!

Ons team van webdesigners staat altijd klaar om jou te helpen. Ben jij er klaar voor om online te groeien met Social Elephant? Wij in ieder geval wel! Benieuwd naar onze werkwijze? 

Webdesign is slechts een van onze specialiteiten. Wij maken niet alleen jouw optimale webdesign, maar wij leveren alles op het gebied van online marketing aan jouw bedrijf. Van content schrijven tot strategieën bedenken en uitvoeren. Bij ons wordt marketing en techniek gecombineerd! Hier vind je al onze diensten.

Meer artikelen

 •  

  7 tips om (meer) leads te genereren

  Hoe je aan waardevolle leads komt Waardevolle leads, dat wil iedereen wel. Met 10+ jaar ervaring in het genereren van krachtige leads helpen we jou op weg met de volgende …
 •  

  De ins en outs over het maken van een wireframe

  Onze designers maken altijd een wireframe. Deze staat aan de basis van het design van een website, of applicatie. Hierop worden de visuele en functionele doelen van de website - of applicatie - …
 •  

  Het gebruik van Instagram (story) en Snapchat

  Snapchat, een van de grondleggers van de ‘story’ functie. Dit houdt in dat je voor een korte tijd een foto of video met iemand kan delen. Tegenwoordig is Snapchat ook erg populair met chatten, AI …

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)