SERVICEGEBIED

Webdesigner Ede

Ben jij op zoek naar dé webdesigner in Ede? Zoek dan niet verder. Social Elephant maakt samen met jou een website ontwerp dat een blijvende indruk maakt!

Wij maken het meest opvallende en sprekende webdesign voor jouw bedrijf in Ede! Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw webdesign perfect aansluit bij de huisstijl die je hanteert. Een goed webdesign is noodzakelijk in deze tijd, omdat de meeste van jouw klanten jouw bedrijf beoordelen aan de hand van de eerste indruk, die begint op jouw website! Webdesign heeft dan ook directe invloed op de conversie die je wil bereiken.

Het stappenplan

Bij het maken van een webdesign gaan wij stapsgewijs te werk.
 Creatieve brainstorm: In deze sessie leggen we jouw kernwaarden en wensen vast. Huisstijl is daarbij natuurlijk een belangrijk element. Is deze bij jou al geheel uitgewerkt of ben je nog op zoek naar iets nieuws? Wij werken samen op basis van wat jij nodig hebt!
 Functioneel ontwerp: Hierin wordt het skelet van de website vastgelegd, met alle navigatieknoppen en menu’s.
 Ontwikkelen van een schets: Op basis van een goede voorbereiding maken wij voor jou een eerste schets van een homepagina, vervolgpagina en nieuwsoverzicht. Op basis van dit eerste ontwerp is er ruimte voor feedback.
 Definitief ontwerp: Wanneer alle feedback verwerkt is en alle schetsen naar wens zijn, wordt er een akkoord gegeven. Dan is het tijd om het webdesign door te geven aan website ontwikkeling. Wij kunnen dit meteen voor jou oppakken en vertalen naar ons Online Recept, of je kunt ervoor kiezen het ontwerp door te geven aan een andere ontwikkelaar.

Social Elephant: Onze specialisten staan klaar voor jou!

Ons team van webdesigners staat altijd klaar om jou te helpen. Ben jij er klaar voor om online te groeien met Social Elephant? Wij in ieder geval wel! Benieuwd naar onze werkwijze? 

Webdesign is slechts een van onze specialiteiten. Wij maken niet alleen jouw optimale webdesign, maar wij leveren alles op het gebied van online marketing aan jouw bedrijf. Van content schrijven tot strategieën bedenken en uitvoeren. Bij ons wordt marketing en techniek gecombineerd! Hier vind je al onze diensten.