DIENST

E-mail Automation

E-mail Automation is niks meer dan het automatiseren van je e-mail marketing. Middels tools als bijvoorbeeld MailChimp en iContact is dit mogelijk. Deze tools geven de mogelijkheid tot het inladen van e-mailadressen en automatisch mails naar de gewenste groep klanten te sturen, middels het inplannen van vooraf opgestelde mails. Het doel van E-mail Automation kan uiteraard verschillen tussen het behalen van conversie, het ‘top-of-mind’ blijven, het onderhouden van de klantrelaties, etc

Een verbetering van je klantrelatie

Bedrijven hebben meestal geen tijd om geïndividualiseerde berichten naar klanten te sturen. Het versturen van geautomatiseerde berichten via een e-mail platform is dan een perfecte oplossing. Hoewel het automatiseren van e-mail marketing gerobotiseerd en onpersoonlijk klinkt, zorgt het juist voor brand awareness en het behouden van effectieve communicatie, waardoor bedrijven in staat zijn een betere relatie met hun klanten te verkrijgen.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail