DIENST

Logo laten ontwerpen

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijfslogo of een complete huisstijl? Dan ben je bij Social Elephant aan het juiste adres. U kunt bij Social Elephant uw logo laten ontwerpen. Onze in-house designers ontwerpen logo’s, drukwerk en websites. 

Werkwijze

Wij gaan bij Social Elephant als volgt te werk:

  • Creatieve brainstorm
  • Eerste schetsronde
  • Tweede schetsronde

Het belang van een goed logo

Als je denkt aan het merk van je favoriete frisdrank of de telefoon die je gebruikt, kun je dan ook meteen het logo voor de geest halen? Waarschijnlijk wel. Een logo is niet zomaar iets voor een bedrijf. Het is een herkenbaar symbool en een visitekaartje voor je doelgroep.

Creatieve brainstorm

Wij houden vóór het ontwerpen van een logo altijd een creatieve brainstorm met de klant. Tijdens deze brainstorm brengen we in kaart wat de kernwaardes en positionering van je bedrijf zijn. We bekijken ook het eventuele bestaande logo. Deze zaken nemen wij mee als leidraad voor de schetsfase en vertalen hierin de besproken ideeën naar een schets.

Eerste schetsronde

Op basis van de creatieve brainstorm ontwikkelen wij de eerste schetsen van jouw logo. We maken drie verschillende logo’s om samen met jou vast te kunnen stellen welke richting het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Je kunt vervolgens kiezen uit een van de drie geschetste logo’s. We zullen met het gekozen logo verdergaan in de tweede schetsfase. Wanneer geen van deze logo’s de juiste richting aangeven, zullen wij op aanvraag een extra schetsronde inrichten.

Tweede schetsronde

In de eerste schetsronde is er een keuze gemaakt uit de drie schetsen. Met de gekozen schets gaan wij aan de slag en we werken deze uit tot een definitieve schets. Is het logo precies wat je zoekt? Voldoet deze aan je wensen? Dan zullen we het logo definitief opmaken. Hierna is het logo klaar om gebruikt te worden in al je communicatie.