SERVICEGEBIED

Online marketing adviesbureau

Wil jij geld besparen door zelf te leren hoe je online groei realiseert voor jouw bedrijf? Bij Social Elephant doen we niet alleen jouw online marketing, maar we nemen jou mee in een leerproces waarbij je zelf ervaart hoe je je eigen online groei kan bewerkstelligen. Daarom zijn wij een online marketingbureau, maar ook een adviesbureau op online marketinggebied.

Logo en huisstijl

Social Elephant is een grafisch ontwerpbureau in Utrecht, die gespecialiseerd is om jouw merk succesvol te laten groeien. Wij zijn ervan bewust dat de basis van een succesvol merk een sterke en duidelijke communicatie heeft naar de klant. De Klant voelt zich verbonden aan het merk door middel van ontwerpen in de logo en huisstijl.

Bij ons grafisch ontwerpbureau in Utrecht hebben wij een creatief team klaar zitten om je logo en huisstijl te ontwikkelen. Omdat we niets doen zonder goede onderbouwing, is het voor ons van groot belang om eerst te onderzoeken welke kernwaarde je merk wil uitdragen. Op basis van een creatieve brainstorm ontwikkelen wij jouw logo en huisstijl.

Training monitoring en begeleiding

Door middel van training, monitoring en begeleiding helpen wij jou om de online moestuin van jouw bedrijf tot bloei te laten komen. Wij geven personal training en coaching op het gebied van online marketing. Social Elephant geeft ook cursussen op het gebied van WordPress. Het is erg belangrijk om het verloop van de website en jouw online groeiproces te monitoren omdat er altijd ruimte voor verbetering moet zijn.

Social Elephant is een full service online marketingbureau in hartje Utrecht. We hebben een groot netwerk aan specialisten die staan te popelen jouw bedrijf inhoudelijk te begeleiden. Wij hebben veel ervaring met het inrichten en sturen van de hele online marketing schil van verschillende bedrijven. Social Elephant is dé beste organisatie om jou te begeleiden door deze online wereld van vernieuwing, trends en innovaties.

Meer artikelen

 •  

  Portret fotografie

  Wil jij toffe foto’s maken om te experimenteren, te gebruiken als herinnering of om ze op social media te zetten zodat ze gezien worden? Ga je wel eens samen met je vrienden of vriendinnen foto’s …
 •  

  Social Media training in Beverwijk

  Socialelephant biedt Social Media trainingen voor verschillende niveau's aan.
 •  

  Wat is een podcast en hoe maak je er zelf één?

  In dit artikel lees je waarom ook jij zou moeten overwegen om een podcast te produceren. Waarom zijn podcasts zo populair? En welke stappen moet je zetten om tot een podcast te komen die de interesse …