Eenvoudig jouw Google rank in WordPress meten

WP rankie is een eenvoudige Wordpress tool om te meten hoe je pagina's scoren in de organische ranking van Google.

Heb je een website in wordpress? En weet je niet hoe je website scoort in Google? Vraag nu bij ons de de rank checker plug-in WP-rankie aan voor maar €195,- en ontdek hoe je website scoort op Google en of het verbeteringen toont.

Waarom je ranking meten?

Voor ondernemingen is het belangrijk om te meten hoe je website presteert in Google. WP-rankie meet organisch op welke positie je staat als je bepaalde zoekwoorden invult in de plug-in. Met deze plug-in kun je meten hoe de website zich ontwikkeld in de ranking.

De plug-in wp-rankie

De WP-rankie plug-in is een wordpress rank tracker plug-in. Voel de zoekwoorden in waarop je denkt dat je goed gevonden kan worden en zie op welke positie je pagina staat in Google. Met deze handige plug-in

Hoe voeg je zoekwoorden toe

Als de plug-in gedownload is, moet je zoekwoorden toevoegen om te meten op welke positie je pagina staat per zoekwoord. Zoekwoorden toevoegen doe je als je in de plug-in zit en op add keywords klikt bovenaan de pagina. Je kan groepen maken binnen de plug-in, en zoekwoorden kan je allemaal tegelijk toevoegen als je de woorden maar onder elkaar neerzet in de regel.

Als de woorden er in zijn gezet, moet je kijken of de settings van de plug-in goed staan. Rechts op de afbeelding kan je zien hoe de settings ingesteld moeten staan.

Als dat gebeurd is kan je de zoekwoorden up-to-date zetten. Dat doe je door in het dashboard van de plug-in naast het zoekwoord op het klokje te klikken. Als het goed is zie je nu alle rankings  van de zoekwoorden.

Social Elephant Redactie

Kennis delen is vermenigvuldigen

In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt behalen. Jij wilt toch ook online groeien?