ARTIKEL

Lipperhey

In dit artikel ga ik de tool Lipperhey beschrijven. De tool Lipperhey gebruiken we om de SEO-scores van een website te analyseren. Klanten vragen de gratis website analyse aan en wij zetten in een overzicht met behulp van Lipperhey de scores neer. Daardoor kan je de site optimaliseren waardoor je hoger in de organische resultaten van Google komt te staan.

Eerste stap

Wanneer je van mening bent dat je website beter kan presteren, is de eerste stap die je altijd moet maken, het analyseren van de website. Lipperhey is de handigste tool om de website te analyseren. Wees niet teleurgesteld als je website geen 100% score haalt, er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering & soms wijkt jouw situatie af van de gemiddelde website.

Nieuw in SEO?

Mensen die weinig tot geen kennis hebben van SEO. Is Lipperhey zeker een openbaring, want alle SEO punten worden onder de loep genomen. Het enige wat nog ontbreekt voor de mensen die niet bekend zijn in de SEO, is een lijstje met de belangrijkste pijnpunten van de website.

Gebruiksnormen

Lipperhey is gratis voor gebruikers, je kan dan 1 analyse uitvoeren per keer. Als je een betaalde versie wilt hebben kan je meerdere analyses tegelijk uitvoeren en je kan de rapporten downloaden.

Vraag nu de gratis website analyse bij ons aan, en ontdek wat je website voor score heeft op de SEO.

Website analyse

Meer artikelen

  •  

    Conversie optimalisatie

    Wij gaan in op belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen online marketing. Zo blijf jij up-to-date en kun jij, gewapend met kennis, de concurrentie voorblijven. In dit blog gaan wij in op hoe jij …
  •  

    3 tips voor een goede Instagram

    ‘Do it for the gram’, is een zin die je vast wel eens hoort. Als bedrijf of ondernemer is het ontzettend belangrijk dat ook je sociale kanalen helemaal up to date zijn. Aan de hand van Instagram, …
  •  

    Framing in tekstontwikkeling

    Door middel van framing laat de ontwikkelaar je met een andere blik naar de realiteit kijken.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)