Tip video

Deel je kennis online

In dit blogbericht ga je te weten komen waarom je je kennis moet delen op het internet. Het is van belang om nieuwe content te blijven schrijven om ervoor te zorgen dat jouw doelgroep ziet dat je actief bent.


Actief

Wanneer je structureel een blog post of een video plaatst op social media, ziet jouw doelgroep dat je actief bezig bent. Het maakt je bedrijf gelijk een stuk persoonlijker en dus tegelijkertijd toegankelijker. Doordat je een persoonlijk geluid laat horen door middel van een blogbericht versterk je de relatie met de klant.


Expertise creëren

Wanneer je kennis online deelt, creëer je een expertise voor jezelf. Je laat zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkeling in jouw branche. Het wekt vertrouwen op bij een klant wanneer je kennis deelt, waardoor het de drempel tot actie verlaagt.


Extra bezoekers

De doelgroep is geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, als jij dat deelt met jouw doelgroep, krijg je meer bezoekers op de website. Dus wanneer je een blog schrijft, kan dat meer bezoekers opleveren als je het op social media deelt.


Meer conversies

Wanneer je bij je doelgroep overkomt als expert, zullen ze eerder naar jou toegaan dan naar de concurrent. Het logische gevolg van meer bezoekers is dat er ook meer conversies verricht worden op de website.


Kortom

Deel je kennis online op social media en creëer je eigen expertise, krijg meer bezoekers en krijg meer conversies op de website.

Meer tips