PLAATS

Online Marketing Meerkerk

Online marketing Meerkerk

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij wil dat klanten bij je langskomen moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven?

Wij helpen je met het ontwikkelen van de juiste visie om jouw organisatie online vindbaar te maken. Samen kijken we naar de nodige acties om digitaal te ontwikkelen op de korte en lange termijn. Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Er is ontzettend veel mogelijk in online marketing dat zal bijdragen aan de online vindbaarheid van jouw organisatie. Maar welke tools en middelen zijn belangrijk om als eerst in te zetten voor de beste resultaten?

Social Elephant helpt organisaties om online vindbaar te worden door middel van de juiste keuzes. Keuzes die gebaseerd zijn op data en direct bij zullen dragen aan online vindbaarheid van je bedrijf.  Laten we samen sparren over je digitale visie en onze kennis aan elkaar koppelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Openstaan voor vernieuwing is belangrijk in de stroomversnelling van digitalisering. Ruim 90% van de consumenten zoekt online naar hun behoeftes. Het is dus tijd voor jouw organisatie om online aanwezig te zijn. Het risico van niets doen is tegenwoordig groter dan het risico van iets doen. Kijk als voorbeeld hoe het niet moet naar bedrijven als Nokia en Free Record Shop en naar een bedrijf als Apple hoe het wel moet. Wij staan niet voor niks achter de bekende uitspraak van Steve Jobs: “Het onderscheid tussen een leider en een volger is innovatie.”

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Meerkerk

Centraal gelegen in Nederland tref je het drop Meerkerk. Het is een dorp met veel karakter en een rijke geschiedenis. Deze geschiedenis proef je bij het bezoeken van de monumenten die je in de omgeving treft. Wat leuk is aan Meerkerk is de grote naamsbekendheid in ons land voor een relatief kleine plaats. De afslag Meerkerk is namelijk een bekende voor veel Nederlanders dankzij de voorzieningen die daar aanwezig zijn. Een mooi voorbeeld hoe aanwezigheid op de juiste plek kan bijdragen aan naamsbekendheid en groei. Net als in online marketing.

Wat is er te doen in Meerkerk?

Naast de afslag nemen vanaf de a27 is er nog veel meer te doen in Meerkerk. Je kunt een rondje maken door de omgeving en de bezienswaardigheden bezoeken. Deze lenen zich voor een ontspannen dag in de natuur waar je ook nog eens leert over de geschiedenis van Meerkerk. Bezoek bijvoorbeeld eens de hervormde kerk of de Stijve Molen.

Een inspirerende onderneming in Meerkerk

Meerkerk zit vol met ondernemers, in totaal zijn er namelijk 344 bedrijven gevestigd in Meerkerk. Dat betekend dat ongeveer 1 op de 11 inwoners zelfstandig werkt. Van de ondernemingen vinden wij de voorzieningen langs de a27 bij de afslag inspirerend. Waarom? Omdat het een perfect laat zien hoe belangrijk het is om op de juiste plaats aanwezig te zijn. Een belangrijk element voor bedrijven waar wij bij helpen door middel van online marketing.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Meerkerk

Kennis, we zijn er dol op! Om die reden hebben we een aantal leuke feitjes verzameld over Meerkerk.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail