PLAATS

Online Marketing Culemborg

Online marketing Culemborg

Het is tijd voor online marketing in Culemborg. Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Je hebt een onderneming in Culemborg, en je wilt dat er mensen op jouw website komen. Hoe pak je dit aan? Zorg je ervoor dat jouw onderneming onderscheidend en dus vindbaar is? Of wil je liever één van de vele bomen in het online bos zijn?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij met jouw onderneming onderscheidend of heeft jouw onderneming een fantastische dienstverlening? Maar weet jij niet hoe je de online visie van je onderneming moet formuleren? Dat kunnen wij goed begrijpen, het is namelijk lastig om in de online wereld je eigen pad te creëren. Een pad voor potentiële klanten om gemakkelijk met je bedrijf in contact te komen.  

Om ze naar jouw online platform te leiden moet je ze natuurlijk wel een duwtje in de juiste richting geven. Wij helpen jou in kaart te brengen wat nodig is om je doelgroep online te bereiken en te leiden naar jouw platform. 

Met ons vakmanschap in de online markt helpen wij je om de juiste keuzes te maken die jouw organisatie op korte en lange termijn digitaal zal verbeteren!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De wereld van online marketing is net een snelweg. Ontwikkelingen gaan zo snel, dat je wel mee moet ontwikkelen om als organisatie je hoofd boven water te houden. Stilstand is achteruitgang in de altijd veranderende online markt. Het risico van niks doen is groter dan het risico van iets doen. Het is de tijd van digitale ontwikkeling en het is tijd om mee te gaan als organisatie. De vraag is alleen, hoe zorg je ervoor dat jouw klanten met jouw organisatie mee ontwikkelen?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Culemborg

Culemborg, een bruisende stad aan de lek. De stad noemt zich een Fairtrade Gemeente, dit komt door de grote aandacht die de stad biedt aan FairTrade. Naast fairtrade stad heeft Culemborg een rijke naamsgeschiedenis. De eerste vermelding van de stad was in 1281 toen het werd vermeld als Culenburgh. Er zijn veel varianten geweest zoals Kulenborch, Culenborgh, Colemborch en Culemborch.

Het Culem gedeelte van de naam verwijst naar een kuil die ontstaan is bij een plas water na een dijkdoorbraak. Het borg gedeelte komt van het woord burcht. De naam is dus eigenlijk een burcht aan de kuil. Later werd de stad wereldberoemd door het hebben van de langste spoorbrug in 1868. Deze brug heet de Kuilenburgse spoorbrug en werd in 1868 in gebruik genomen.

Wat is er te doen in Culemborg?

Culemborg heeft verschillende musea en galeries. Zo kan je in Culemborg het Elvis Presley museum bezoeken, maar ook het Elisabeth Weeshuis Museum. Het weeshuis is het oudste weeshuis van Nederland. Er zijn meer dan 700 weeskinderen opgegroeid.  Ook kun je met de fiets genoeg ontdekken in Culemborg. Zo kun je tussen de prachtige Nieuwe Hollandse Waterlinie fietsen en de historie hiervan ontdekken.  Zin in wat lekkers? Dan kan je naar Caatje aan de Lek, dit FairTrade restaurant biedt genoeg variatie aan om er heerlijk te zitten.

Een Inspirerende onderneming uit Culemborg

Culemborg staat niet alleen bekend als een historische dorp, maar de carrière van Jan des Bouvrie is hier ook begonnen door een samenwerking met de Gelderland Groep. De kubusbank is de bank die uit deze samenwerking kwam. De kubusbank is niet meer weg te denken uit de woonkamers van de Nederlander. De banken van Bouvrie worden nog steeds verkocht door de Gelderland groep. De 6511 is de meest bekende variant van deze bank, omdat deze bank zowel de oude als de jongere aanspreekt.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Culemborg?

Het delen van kennis beperken wij niet alleen tot het delen van feiten over online marketing, maar ook over Culemborg. Daarom hier een paar leuke wist je datjes over het prachtige Culemborg.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)