Online marketing bureau Utrecht

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij wil dat klanten bij je langskomen moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische vaardigheden en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. Wij willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben jij er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met unieke skills, een onderscheidend product of fantastische dienstverlening, maar heb je toch moeite met het formuleren van je digitale visie? Wij kunnen ons dat goed voorstellen, het is namelijk niet eenvoudig om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat verkeer. 

Maar zoals alles met veel verkeer is het heel belangrijk om een duidelijke bestemming te hebben om zo je bezoekers een bepaalde kant op te sturen.

Met onze expertise kunnen wij jou helpen met het maken van de juiste keuzes in deze online jungle, zodat jij op lange en korte termijn je organisatie kunt ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De online wereld verandert sneller dan je denkt. Je moet wel mee veranderen om als bedrijf te overleven in deze altijd veranderende oceaan van innovaties. Om je hoofd boven water te houden is het noodzaak om mee te gaan met verandering. Het risico van niks doen is groter dan het risico van iets doen. Je moet mee veranderen en innoveren om bij te blijven met de grote schepen.

Denken dat je wel blijft drijven is een fout die vaker gemaakt wordt dan je denkt. Kijk voor een voorbeeld naar het bedrijf Free Record Shop die zich te laat hebben aangepast aan de moderne tijd en failliet zijn gegaan. Kijk bijvoorbeeld naar Videoland die van fysieke winkels overgestapt zijn naar een online streamingdienst. Wees een Videoland en geen Free Record Shop, begin nu met jouw innovatie!

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Utrecht

Utrecht is het middelpunt van Nederland met de allermooiste grachten van het land en natuurlijke het grootste station. Er zijn veel hoofdvestigingen van bedrijven te vinden waaronder ook de Rabobank, ProRail, NS en natuurlijk ook Social Elephant. Niet is Utrecht niet alleen de perfecte stad om te zitten met je bedrijf ook is het een gezellige stad met 65.000 studenten. Ook is er veel cultuur te vinden in het centrum van de stad. Je hebt natuurlijk de prachtige grachten en de Dom. Daar stopt het alleen niet want je hebt ook de prachtige Ulu Camii Moskee en natuurlijk het Janskerkhof waar de Janskerk staat. 

Wat is er te doen in Utrecht?

In Utrecht heb je veel bezienswaardigheden, maar ook veel musea. Zo kun je op 1 naar het centraal museum, het nijntje museum en het spoorwegmuseum. De afstand tussen deze musea kan zelfs gekropen worden zo dicht bij elkaar liggen deze. Ook kun je als je een mooie fietstocht wilt maken via het Wilhelminapark naar Park Oosterspoorbaan. Dit is een oud spoor wat verbouwd is met groen en bankjes om op uit te rusten. Natuurlijk kun je ook nog naar het centrum van Utrecht om aan de grachten te genieten van heerlijke drankjes of hapjes. Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van waterfietsen en kano’s om zo de grachten te verkennen.

Een inspirerende onderneming uit Utrecht

Utrecht is niet alleen uniek door de vele internationale bedrijven die hier hun hoofdvestiging hebben, ook zijn er veel bedrijven ontstaan in Utrecht. Wij nemen graag De Rode Winkel even onder het vergrootglas. Dit is een bedrijf waarvoor wij al veel betekend hebben. De Rode Winkel is een familiebedrijf wat in 2016 overgedragen is aan de 6e generatie. In 1837 begonnen Johannes en Annaatje Broekman een kleermakerij aan de lange Elisabethstraat 13 in Utrecht. In de jaren die volgde heeft iedere generatie Broekman een unieke stempel weten te drukken op de onderneming. Het is nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Utrecht. Zowel de tasjes als de de winkel zijn een algemeen begrip in de stad.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Utrecht?

Wij delen niet alleen graag kennis over online marketing, maar ook over onze algemene kennis, daarom hier een paar interessante feitjes over de stad Utrecht:

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)