EEN AVOND VOL INSPIRATIE

Social Elephant wil je graag uitnodigen voor het grootste online marketing seminar van Utrecht, in samenwerking met Kontakt der Kontinenten!

Het evenement van vorig jaar was zo succesvol, dat wij hebben besloten om op 13 juni weer een inspirerende avond neer te zetten! Dit wordt het grootste online marketing seminar van Utrecht, dus hier wil je bij zijn! Gedurende de hele avond zullen er verschillende sprekers zijn die hun tips vanuit het vak met jou delen. De sprekers zullen gaan vertellen over dingen die dicht bij hun hart liggen en over hun purpose in het leven en voor onze maatschappij. Een unieke kans dus om hier gratis bij te zijn!

Video afspelen

Algemene informatie

De inloop zal van 19.00 tot 19.25 uur zijn, waarbij er helaas geen eten zal worden geserveerd. Daarna zullen er een aantal sprekers hun kennis met het publiek delen, waaronder Charles Groenhuijsen. Met een schat aan ervaring in de journalistiek is hij een veelgevraagd spreker en hij zal ook bij ons komen spreken. Rond 21:00 uur zullen alle sprekers klaar zijn en begint de netwerkborrel. Hierbij is er alle ruimte om elkaar beter te leren kennen en verhalen en ervaringen uit te wisselen. Dit zal duren tot ongeveer 22:30 uur.

Er zal verder nog een jazzoptreden plaatsvinden van Jacqlin en er is een hele vette DJ-booth in een voormalige privé-jet!

Dit evenement wordt gerealiseerd in samenwerking met Kontakt der Kontinenten, een conferentiehotel dat goed opgezette evenementen organiseert. Wij heten jullie van harte welkom op deze topaccomodatie op de Amersfoortsestraat 20 3769 AS te Soesterberg!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans maakt op een plekje bij deze avond. Er zijn namelijk maar 150 plekken beschikbaar! Het evenement is gratis, maar wanneer je niet komt opdagen zonder afmelding, brengen wij €100 in rekening waarmee wij een stuk regenwoud adopteren. Zo behouden wij een stuk regenwoud en voorkomen we tegelijkertijd dat men niet komt opdagen. Je kan je natuurlijk wel altijd gewoon afmelden als dat echt nodig is.

Er ligt al een veelbelovend programma klaar, met veel interessante sprekers. Ontdek hun purposes en raak geïnspireerd door hun verhalen. We zien je graag op 13 juni! Vul hieronder het formulier in en maak je klaar voor een inspirerende avond. Wees snel want er zijn nog maar 10 plaatsen over!

Schrijf je hier in voor een inspirerende avond!

Selecteer een geldig formulier

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)