Online Groeiplan

Succesvolle online marketing begint met een goede strategie. Wij hebben onze eigen unieke strategie
bedacht om jou te helpen met online groeien. Hoe we dat gaan doen? Dat is eenvoudig. Onze werkwijze
bestaat uit drie stappen: Het groeiplan, de groei ontwikkeling en de groei begeleiding. Met deze stappen
halen we er alles uit voor jouw bedrijf wat er in zit.

Hoe ga jij online groeien?

Om te kijken waar jouw online kansen liggen op het gebied van SEO (Search Engine Optimization) gebruiken we een zoekwoorden analyse. Wij gebruiken gegevens uit diverse bronnen waaronder Google. Met deze gegevens zien we wat het zoekgedrag is van mensen. Aan de hand van deze analyse kun je ook de behoefte bepalen van jouw potentiële klant. Dat is het begin met het bepalen waar jouw online kansen liggen.

Om je propositie in kaart te brengen is het belangrijk om te kijken hoe jouw bedrijf nu met de buitenwereld communiceert en vooral waar de kansen liggen voor jouw bedrijf. Daarvoor hebben wij onze distributieanalyse ontwikkeld. Met deze distributieanalyse onderzoeken we hoe jouw website presteert op technisch vlak. Ook de social media kanalen worden onder de loep genomen om te kijken hoe deze presteren. Last but not least, kijken we of jouw website voldoet aan de AVG wet. Na deze analyses weten wij hoe wij jou optimaal kunnen helpen. 

1. Data first!

Met plezier graven wij alle belangrijke informatie uit jouw data landschappen. De analyse van Google en Social Media is een extreem vruchtbare voedingsbodem en wij weten hoe jij de vruchten daarvan gaat plukken.

Wat is bijvoorbeeld de behoefte van jouw doelgroep, en hoe gedraagt deze zich online? De antwoorden op dit soort vragen geven jouw toekomstplan stevige wortels.

2. Samen strategisch brainstormen

Nu is het tijd om samen die stip op de horizon te zetten. Met de data analyse in onze broekzak, gaan we tijdens een strategiesessie in gesprek. Zo kijken wij samen met nieuwe, scherpgestelde ogen naar wat die data betekent voor jou. Wij krijgen altijd veel energie van deze sessies. Keer op keer zijn ze inspirerend door de passie en creativiteit! Na de sessie bundelen wij alle gouden inzichten en kennis tot een duidelijk strategisch plan. Met deze schatkaart, boordevol concrete actiepunten, loop jij recht op je doelen af.

3. Bezoekers binnenslepen

Door het strategische plan weet jij onder meer hoe jij die oh-zo-begeerde bezoekers aantrekt. Door de databril, ken jij jouw doelgroep namelijk door en door.

Wie ze zijn, op welke kanalen ze te vinden zijn en welke concurrenten ze interessant vinden. Je zult de bezoekersaantallen zien groeien. Dat is een goede basis om gericht aan de relatie te gaan bouwen. 

4. Converteren kun je leren

Oké, tof, nu heb je bezoekers! Maar, hoe ga je ze echt laten converteren? Met conventionele tactieken krijg jij waarschijnlijk 1 van die 100 over de boeg. Dat vraagt dus om nieuwe ideeën. Met onze creatieve blik toveren wij jouw bezoekers om tot leads. Hoe? Dat is voor iedereen anders, en staat in jouw strategisch plan!

Laten we nu eerst misconceptie #1 uit de wereld helpen: “het begint altijd met een goede website”. Niet waar. Onze klanten die nu met Google Forms of een YouTube-kanaal bakken met geld verdienen, laten de nieuwe werkelijkheid zien.

5. Ontwikkelen, tijd voor actie!

De strategie staat vast en jij weet precies hoe de toekomst eruit moet komen te zien. Het is tijd voor actie! Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar online producten. De belangrijkste les? Standaardisatie is key, dat is slim produceren!

Met jouw jaarplan, weet jij precies hoe jij welke marketingmiddelen wanneer moet inzetten. Design, development, content? Wij hebben alles in huis. Het is aan jou om te kiezen!

6. Blijven groeien, dat wil toch iedereen?

Als je al die mooie zaadjes hebt geplant, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Groeien is continu leren en opletten. Door te meten kunnen wij laten zien waar je tactieken de gewenste resultaten hebben opgeleverd en waar bijstellen kansen biedt. Wat zeiden we, data first? Correctie: data all the time! ;).

Op basis van onze analyses, zetten wij de experts bij je aan tafel om de resultaten te bespreken, kennis te delen en waar nodig nieuwe groeimethoden in te zetten.  

1. Data first!

Met plezier graven wij alle belangrijke informatie uit jouw data landschappen. De analyse van Google en Social Media is een extreem vruchtbare voedingsbodem en wij weten hoe jij de vruchten daarvan gaat plukken. Wat is bijvoorbeeld de behoefte van jouw doelgroep, en hoe gedraagt deze zich online? De antwoorden op dit soort vragen geven jouw toekomstplan stevige wortels.

2. Samen strategisch brainstormen

Nu is het tijd om samen die stip op de horizon te zetten. Met de data analyse in onze broekzak, gaan we tijdens een strategiesessie met jou in gesprek. Zo kijken wij samen met nieuwe, scherpgestelde ogen naar wat die data betekent voor jou. Wij krijgen altijd veel energie van deze sessies. Keer op keer zijn het inspirerende sessies door de passie en creativiteit! Na de sessie bundelen wij alle gouden inzichten en kennis tot een duidelijk strategisch plan. Met deze schatkaart, boordevol concrete actiepunten, loop jij recht op je doelen af.

3. Bezoekers

Zo weet jij onder meer hoe jij die oh-zo-begeerde bezoekers aantrekt. Door de databril, ken jij jouw doelgroep door en door en kun jij aan de relatie gaan bouwen.

4. Converteren kun je leren

Oké, tof, nu heb je bezoekers! Maar…hoe ga je ze echt laten converteren? Met conventionele tactieken gaat maar 1 van die 100 een actie op jouw pagina uitvoeren. Dat vraagt dus om nieuwe ideeën. Met onze creatieve blik toveren wij jouw bezoekers om tot leads. Laten we eerst misconceptie #1 uit de wereld helpen: “het begint altijd met een goede website”. Nope, niet waar. Onze klanten die nu met Google Forms of een YouTube-kanaal bakken met geld verdienen, laten de nieuwe werkelijkheid zien. Hoe dan wel? Dat is maatwerk, wij geven jou graag advies (vanuit de strategie oid)?[

5. Ontwikkelen, tijd voor actie!

De strategie staat vast en jij weet precies hoe de toekomst eruit moet komen te zien. Het is tijd voor actie! Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar online producten. De belangrijkste les? Standaardisatie is key, dat is slim produceren! Met jouw jaarplan, weet jij precies hoe jij welke marketingmiddelen wanneer moet inzetten. Design, development, content? Wij hebben alles in huis. Het is aan jou om te kiezen!

6. Blijven groeien, dat wil toch iedereen?

Als je al die mooie zaadjes hebt gepland, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Groeien is continu leren en opletten. Door te meten…Wat zeiden we, data first? Data all the time! ;). Door te meten dus, kunnen wij laten zien waar je tactieken de gewenste resultaten hebben opgeleverd en waar bijstellen kansen biedt. Op basis van onze analyses, zetten wij de experts bij je aan tafel om de resultaten te bespreken, kennis te delen en waar nodig nieuwe groeimethoden in te zetten.

Maak een persoonlijke afspraak

Met deze gestructureerde werkwijze behalen wij samen snel resultaten. Wel blijft welke klus maatwerk en ben jij vrij om in elke fase van jouw groei in te stromen. Whatever you need, wij zijn er! Nieuwsgierig wat wij samen kunnen bereiken? Kom dan gezellig eens een praatje maken met een van onze experts.

Strategie én uitvoering

Wij zijn online architect én aannemer. Zo kunnen wij tactisch meedenken op alle niveaus en meteen pragmatisch aan het werk. Doei trage overdracht en hallo snel resultaat!

Snelle livegang

De best werkende ingrediënten voor een appetijtelijke website liggen voor het oprapen. Wij hebben ze voor jou gecombineerd tot een recept voor succes. Met onze bewezen methode heb jij binnen no time een website met echte resultaten.

Expertise totaalpakket

Al jouw online marketing specialisten onder één dak. Design, development, video: we have it all! Waarom zou je tijd verliezen aan het schakelen tussen verschillende partners? Kom genieten van onze integrale aanpak!

Groei van binnenuit

Authenticiteit is key. Wij geloven dat groei begint bij wie jij bent en wat je drijft. Samen zorgen wij ervoor dat jouw schil klopt met jouw kern. Zo wordt je verhaal persoonlijk en maak jij een échte connectie met jouw doelgroep.

Denken vanuit Data

Je weet pas echt of iets werkt wanneer je het hebt aangetoond. Meten is weten. Daarom zijn onze verbeterconcepten altijd gebouwd op een stevig datafundament. Zo krijg jij duidelijke plannen met meetbaar resultaat.

Groei zit in ons DNA

De afgelopen 5 jaar zijn we blijven groeien. Omdat we het zelf hebben meegemaakt, kennen wij de fases op ons duimpje en kunnen we groei herkennen als geen ander. Wil jij ook aangewakkerd worden?

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail