WordPress Utrecht

Als je een fysieke winkel wilt openen kun je een binnenhuis-architect inhuren om de winkel te ontwerpen en in te richten. Het is altijd fijn om er iemand bij te halen die verstand van zaken heeft. Wat je dan niet wilt is dat degene die je inhuurt winkelschappen gebruikt die je niet zelf anders kunt inrichten of verplaatsen. Of dat als je met een ander in zee wilt gaan om je etalage in te richten je altijd vastzit aan die ene architect die toen voor jou je winkel heeft ingericht. Waarom zou je voor een website wel op deze manier zakendoen? Ons kantoor, gevestigd in Utrecht, werkt uitsluitend met WordPress. WordPress is een open source systeem: dit betekent dat je altijd zelf aanpassingen in je website kunt maken en dat je aan niks of niemand vastzit, hoe jammer wij het ook zouden vinden als je weggaat.

Het Online Recept

Wij maken onze websites in WordPress en gebruiken daarvoor ons zogenaamde Online Recept. In plaats van telkens onnodig op een nulpunt te beginnen hebben wij ervoor gekozen onze kennis van meer dan 90 projecten in één werkwijze te verwerken. Het Online Recept is een standaardisatie waar we mee werken zodat onze technische producten onder water hetzelfde werken terwijl de eindproducten verschillend en op maat gemaakt zijn. Naast het onderhoudsvoordeel dat dit Online Recept biedt kunnen we door het gebruik van deze gedeelde kennis en technische basis een hoog rendement tegen lage investeringskosten bieden met gegarandeerde online groei. Te mooi om waar te zijn? Wij hebben een succespercentage van 100% verspreid over 135 websites. 100%.

WordPress

Wij vinden het niet minder dan vanzelfsprekend dat wij hoogwaardige technische producten afleveren die naar behoren werken. Al onze websites voldoen te allen tijde aan de meest recente functionaliteiten in WordPress. Bij het inrichten en ontwerpen van onze websites letten wij onder andere op gebruiksvriendelijkheid, SEO, security en conversie. Al onze websites zijn geschikt voor mobiele apparaten (denk aan smartphones en tablets).

Daarnaast is het zogeheten Content Management Systeem (CMS) WordPress open source. Dit betekent dat het systeem vrij toegankelijk is en dat je het onafhankelijk van ons kunt gebruiken. WordPress is een van de meest gebruikte systemen en staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid.

Benieuwd hoe u WordPress optimaal kan gebruiken? Check onze WordPress Basiscursus,

Social Elephant: online marketing gericht op groei

Het ontwikkelen van websites in Utrecht is slechts een klein onderdeel van wat Social Elephant kan betekenen voor bedrijven. Wij zijn een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. 87% van de medewerkers van Social Elephant zijn na 1989 geboren en dus volledig opgegroeid met het gebruik van internet. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

 

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)