WordPress hosting op een veilige manier

Bij Social Elephant hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid van je website: alles wat we doen is namelijk standaard beveiligd. We werken samen met Savvii om onze WordPress websites veilig te hosten en nemen daarnaast de nodige maatregelen om de site regelmatig te controleren op veiligheid en deze aan te scherpen. Het beveiligen van je website is namelijk meer dan een digitaal hek neerzetten, het is bewust worden van hoe een crimineel naar jouw organisatie kijkt. We checken of de digitale deuren openstaan en geven concreet en pragmatisch advies over de kwetsbaarheden omdat we weten dat het werken met digitale- en persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Automatische updates, malware scanning en firewalls

Onze systemen zorgen ervoor dat de WordPress core en de plugins die je gebruikt voor je site automatisch geüpdatet worden waardoor je een stabiele en veilige website hebt. We installeren zogeheten Firewalls om aanvallen van cybercriminelen te weren en houden een oogje in het zeil bij gebruikers die regelmatig proberen in te loggen op jouw wordpress systeem. Via onze partner Savvii gebruiken we een vergrendelde manier bij het overzetten van bestanden. Zo is je website op alle fronten goed beveiligd.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)