Webshop Utrecht

Wil jij een webshop starten of meer uit je bestaande webshop halen? Dan ben je bij Social Elephant aan het juiste adres. Voor de eenvoudige webshop gebruiken wij WordPress in combinatie met Woocommerce. Voor de wat geavanceerdere webshop gebruiken wij Magento.

WordPress in combinatie met Woocommerce

Met Woocommerce is het eenvoudig om een bestaande of nieuwe WordPress website om te bouwen tot een webshop. Dit is met name interessant als je een beginnend bedrijf bent of als je als bestaande organisatie een klein aantal producten wilt verkopen. Woocommerce is volledig opensource en is voor ons dan ook gratis te installeren. Woocommerce is in de meeste gevallen een zeer betaalbare oplossing om online te verkopen. Voor de grotere webshop is het echter wel verstandig om ook andere systemen als Magento of maatwerk content management systemen te bekijken.


Waarin kan Social Elephant ondersteunen?

Social Elephant ondersteunt bedrijven van idee tot resultaat. Wij hebben de middelen om te onderzoeken hoe je jouw producten het beste in de markt kunt zetten. Daarnaast beschikken wij over een team van designers en ontwikkelaars die de gevonden marktkansen kunnen vertalen naar concrete oplossingen. Social Elephant levert maatwerk websites maar heeft ook standaard producten die sneller te realiseren zijn.

Overweeg je om een webshop te openen of wil je graag weten hoe jij je online prestaties kunt verbeteren?


Wilt u ook Online Groeien?

Meer informatie OF Neem contact op