Tip video

Web Review: Thuisbezorgd

Web Review: Thuisbezorgd

In de video- en blogreeks ‘Web Review’, behandelen we elke week een nieuwe website en kijken we naar de goede en mindere kanten van de website. Deze week nemen we de site van Thuisbezorgd onder de loep. Hoe krijgt Thuisbezorgd het voor elkaar om bezoekers goed te bedienen?

De Zoekmachine Slim Gebruiken

Mensen op je website krijgen is natuurlijk de eerste taak. Maar hoe komen die mensen daar? Thuisbezorgd heeft een slimme strategie gevonden zodat ze altijd gevonden worden. Hoe Thuisbezorgd dat doet? Door veel contentpagina’s te maken, zo wordt je website beter vindbaar. Thuisbezorgd heeft vele pagina’s en daarmee de footer ingericht. In die footer staan alle provincies van Nederland. Als je op een provincie klikt komen alle plaatsen van die desbetreffende provincie in het scherm te staan. Voor elke plaats is een aparte pagina gepubliceerd. Als je via een zoekmachine zoekt op ‘eten bestellen’ in combinatie met je woonplaats kom je via de zoekmachine altijd uit bij Thuisbezorgd. En zo kunnen mensen snel en gemakkelijk hun eten bestellen.

De Handigheid Van Zoekopties

Maar hoe vind je de restaurants in jouw buurt? Weest niet bang, je hoeft geen ellenlange pagina’s door te scrollen op zoek naar jouw favoriete restaurant. Het is een kwestie van jouw adres invullen en daar verschijnen alle restaurants die voor jou interessant zijn. Als die lijst naar jouw wens nog te lang is, kan je altijd nog de zoekopties gebruiken die Thuisbezorgd voor je heeft gecreëerd. Zo kan je nog makkelijker en sneller je favoriete restaurantje vinden.

Contrastwaarde, Een Belangrijk Element

Wat ook opvalt is de achtergrond van gebroken wit. Daardoor is de content duidelijk zichtbaar en vallen de belangrijkste functies van de site op. De contrastwaarde zijn goed geoptimaliseerd waardoor alle belangrijke informatie mooi uit de verf komt. Zo kan de bezoeker zijn weg snel vinden en krijgen wat hij nodig heeft. Ideaal!

Kortom: Thuisbezorgd Heeft Het Goed Voor Elkaar

Thuisbezorgd heeft haar zaken op het gebied van vindbaarheid goed voor elkaar. De website heeft een groot bereik door het gebruik van de vele pagina’s. Complimenten voor Thuisbezorgd!

Meer tips

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)