Tip video

Waarom is video marketing belangrijk?

Video’s zijn vandaag de dag razend populair. Video’s zijn nu namelijk 60% van het gehele internetverkeer. Men vindt het kijken naar video’s erg prettig en het delen van videocontent is erg gemakkelijk. Daarnaast zijn video’s compatibel met mobiele apparaten, wat positief is aangezien veel mensen tegenwoordig alles op hun mobiel willen kijken.

Video marketing is de perfecte manier om jezelf, product of dienst neer te zetten. Het is daarom de uitgelezen kans om je te verbinden met jouw publiek. Je gebruikt immers jou als persoon om een bepaalde boodschap over te brengen. Zo kan je beter laten zien wie jij bent en waar je voor staat dan met alleen tekst of een website.

Wil jij vanuit je hart graag iets delen met de wereld? Verspreid jouw boodschap dan met video marketing!

Uit ervaring is gebleken dat je in een gesprek een voordeel kan hebben door video’s. Men kan jou namelijk van te voren al een beetje leren kennen aan de hand van jouw video’s. Je hebt in een gesprek dan eigenlijk een voorsprong op anderen, omdat je gesprekspartner al weet hoe jij in elkaar steekt en wat jouw beweegredenen zijn. Dit maakt verkoopgesprekken en de algehele acquisitie van nieuwe klanten een stuk makkelijker.

Daarnaast is het bewezen dat consumenten sneller geneigd zijn om iets kopen als zij video content hebben bekeken over het product of over de dienst. Video content is dus niet alleen een goed middel om je te verbinden met jouw publiek, het kan jouw conversies ook doen stijgen!

Zo kan je dus kiezen of je de nadruk legt op jouw boodschap voor de wereld of op jouw product of dienst. Een combinatie van deze twee kan ook erg goed werken!

De wereld van video marketing kan erg overweldigend zijn. Hoe weet je nou waar je moet beginnen? Social Elephant kan jou hierbij helpen! Voel je vrij om contact op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. Wij kunnen jou helpen om de mensen te bereiken die je wilt bereiken middels video marketing

Meer tips

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)