Tip video

Structureer je content productie

Het is belangrijk om je website interessant en up-to-date te houden om de prestaties en vindbaarheid te handhaven of zelfs verhogen. Als je een lange tijd geen nieuwe content plaatst kunnen terugkerende bezoekers afhaken en kan je positie in de zoekmachines verslechteren.


Bedenk

Nieuwe content hoeft niet altijd over de producten of het bedrijf zelf te gaan, het is bedoeld om meer bezoekers te trekken. Alles wat enigszins met het bedrijf te maken heeft voldoet.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied of in uw omgeving? Schrijf er een leuk artikel over! Biedt je bedrijf een nieuwe dienst of product aan? Laat het zien in een mooie video of via een goede omschrijving met foto! Er is altijd wel iets wat het onderwerp kan zijn voor nieuwe content.


Plan

Zorg dat er regelmatig nieuwe content geplaatst wordt, neem dit op in de planning zodat het niet vergeten wordt. Maak iemand verantwoordelijk voor de ontwikkeling en zorg dat het goed gebeurd. Onverzorgd uitziende content kan een averechts effect hebben.


Post

Post de nieuwe content op je website en hou in de gaten welke onderwerpen het meeste aandacht krijgen. Als je weet welke onderwerpen door jou doelgroep het meest gewaardeerd worden dan kan je deze onderwerpen vaker terug laten komen!

Meer tips