Tip video

Stop met het zoeken naar een online marketeer.

Zelf marketingcampagnes uitdenken voor je organisatie

Als bedrijf zonder online marketeer werken, begint bij het uitdenken van marketingcampagnes. Wil je op de korte termijn resultaten boeken met Search Engine Advertising, of focus je voornamelijk op de lange termijn met Search Engine Optimization? Op welke manier probeer je de doelgroep van je organisatie aan te spreken op sociale media en hoe vergroot je het bereik op Facebook, Instagram of Twitter? Door zelf een strategische invulling te geven aan de marketingcampagnes voor je organisatie, is het inschakelen van een online marketeer niet langer noodzakelijk.

Tip: gebruik het budget wat je hiermee bespaart voor het inschakelen van een full service online marketingbureau!

Kies voor een full service online marketingbureau

Een full service online marketingbureau biedt je veel meer, dan de gemiddelde online marketeer. Zo richt een marketingbureau zich niet enkel op het bieden van hulp bij de strategische invulling van marketingcampagnes. Ook de daadwerkelijke uitvoering hiervan kun je aan een marketingbureau overlaten. Bij Social Elephant helpen we je bijvoorbeeld met het creëren van creatieve content voor je blog, zorgen we voor speelse banners die je doelgroep aanspreken, enzovoorts.

Diensten van een full service online marketingbureau:

  • Het ontwikkelen van marketingcampagnes
  • Het creëren van waardevolle content (tekstueel en visueel)
  • Het vormgeven en bouwen van je website
  • Alles om jouw bedrijf nog succesvoller te laten zijn!

Meer weten over de diensten die een full service online marketingbureau je kan bieden? Wij staan voor je klaar om je hier meer over te vertellen!

Meer tips

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail