Stop met het zoeken naar een online marketeer.

Veel bedrijven hebben een online marketeer in dienst, of werken hiermee samen. Aan een online marketeer alleen heb je echter niet genoeg om succesvol te zijn op internet! Een online marketeer is doorgaans voornamelijk verantwoordelijk voor de conceptuele en strategische invulling van online marketingcampagnes binnen bedrijven. Online marketing is echter veel meer dan dat. Denk aan de daadwerkelijke uitvoering van marketingcampagnes, in de vorm van het creëren van content als teksten en banners. De rol van een online marketeer valt zodoende meer te vergelijken met die van een projectmanager. Gebruik het budget voor een online marketeer slimmer, met de tips uit dit artikel!

Zelf marketingcampagnes uitdenken voor je organisatie

Als bedrijf zonder online marketeer werken, begint bij het uitdenken van marketingcampagnes. Wil je op de korte termijn resultaten boeken met Search Engine Advertising, of focus je voornamelijk op de lange termijn met Search Engine Optimization? Op welke manier probeer je de doelgroep van je organisatie aan te spreken op sociale media en hoe vergroot je het bereik op Facebook, Instagram of Twitter? Door zelf een strategische invulling te geven aan de marketingcampagnes voor je organisatie, is het inschakelen van een online marketeer niet langer noodzakelijk.

Tip: gebruik het budget wat je hiermee bespaart voor het inschakelen van een full service online marketingbureau!

Kies voor een full service online marketingbureau

Een full service online marketingbureau biedt je veel meer, dan de gemiddelde online marketeer. Zo richt een marketingbureau zich niet enkel op het bieden van hulp bij de strategische invulling van marketingcampagnes. Ook de daadwerkelijke uitvoering hiervan kun je aan een marketingbureau overlaten. Bij Social Elephant helpen we je bijvoorbeeld met het creëren van creatieve content voor je blog, zorgen we voor speelse banners die je doelgroep aanspreken, enzovoorts.

Diensten van een full service online marketingbureau:

  • Het ontwikkelen van marketingcampagnes
  • Het creëren van waardevolle content (tekstueel en visueel)
  • Het vormgeven en bouwen van je website
  • Alles om jouw bedrijf nog succesvoller te laten zijn!

Meer weten over de diensten die een full service online marketingbureau je kan bieden? Wij staan voor je klaar om je hier meer over te vertellen!

Social Elephant Redactie

Kennis delen is vermenigvuldigen

In ons gratis E-book lees je precies hoe je in 3 stappen online resultaat kunt behalen. Jij wilt toch ook online groeien?