Tip video

Online marketing is geen bijzaak

Online marketing is tegenwoordig geen bijzaak meer bij een website. Het is van groots belang om aan online marketing te doen. Wanneer online marketing goed ingezet wordt biedt het voordelen zoals: een betere vindbaarheid, meer traffic en meer conversies.


Met alleen een website ben je er nog niet

Wanneer je een website hebt laten bouwen en zelf een website hebt gebouwd ben je er nog lang niet. Er komen niet vanzelf bezoekers op je website. Zoekmachineoptimalisatie & zoekmachine adverteren zijn dingen waardoor je website beter vindbaar wordt in de zoekmachines.


Schrijf relevante content

Wanneer je een website hebt, moet er ook content geschreven worden. Een tekst moet zoekwoorden bevatten die relevant zijn, maar ook die veel gezocht worden in de zoekmachines. Hier kan je achter komen door van de zoekwoordenplanner te gebruiken.

Een tekst is op zijn best als de tekst tussen de 300 & 500 bevat. Het woord waar je op gevonden wilt woorden mag niet te vaak in de tekst voorkomen, anders wordt het keyword spamming genoemd.


Webdesign

Zorg dat je de juiste kleuren gebruikt voor jouw doelgroep, zorg voor een mooi en vooral functioneel design. Dit zorgt voor minder bouncers op de website waardoor de website beter gaat presteren.


Gebruik social media

Gebruik social media om content te delen met je doelgroep. Post bijvoorbeeld nieuwe blogberichten op nieuwe pagina’s zodat de doelgroep ziet dat je actief bezig bent en met blogberichten creëer je een expertise.

Meer tips

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)