Tip video

De kracht van WordPress hosting

Wij gaan in op belangrijke zaken en ontwikkelingen binnen online marketing. Zo blijf jij up-to-date en kun jij, gewapend met kennis, de concurrentie voorblijven. In dit blog gaan wij in op wat webhosting precies is en waarom je voor een WordPress site hosting nodig hebt.

WordPress is tegenwoordig een van de meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van je website, blog en/of webshop. Daarnaast is dit is de beste tool voor zoekmachineoptimalisatie.

Iedereen die in principe een website online wil zetten, heeft webhosting nodig. Maar waarom? Hosting houdt in dat er ruimte op het internet wordt gereserveerd voor jouw website. De webhost beschikt over servers, die altijd met het internet verbonden zijn. Door plaats op deze servers aan te bieden, zorgt de webhost ervoor dat je website daadwerkelijk online kan worden gezet.

Waarom is goede WordPress hosting belangrijk? Dat willen wij met dit filmpje aan jullie laten zien.

Is WordPress veilig?

Een voorwaarde voor het maken van een WordPress website is dat je beschikt over een passende webhosting. Er is niets mis met de veiligheid van WordPress, zolang je het maar goed aanpakt.  Daarom is het belangrijk om een hostingpartij te hebben die ervoor zorgt dat jouw website veilig blijft.

Snel, snel, snel

Wat doe jij als je lang moet wachten op het laden van een website? Juist! Je gaat er weer snel vanaf. Voor je bezoekers en Google is snelheid van belang. De snelheid van je website heeft invloed op de vindbaarheid binnen de zoekmachine. Daarnaast zorgt snelheid optimalisatie er voor dat je website een professionele uitstraling heeft en draagt direct bij aan het verhogen van het aantal bezoekers.

Dus de hosting van je WordPress website is niet alleen belangrijk voor veiligheid, maar ook voor de snelheid van je website en eventuele support als het misgaat.

Heb jij jouw WordPress hosting al goed geregeld?

Meer tips

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail