Vacature grafisch vormgever 32 uur p/w

Wij, Social Elephant, combineren expertise met marketing. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe expert voor ons team. Dit keer is het een grafische vormgever die aantoonbare ervaring heeft met (web) design en affiniteit heeft met online marketing. Jij gaat jouw creatieve ideeën omzetten in werkelijkheid en combineert kennis met marketing voor onze klanten.

Hoe de functie eruit ziet
Als designer ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de designs voor onze klanten en voor ons eigen bedrijf. Je takenpakket is divers en elke opdracht is weer anders. Hierdoor is er genoeg ruimte om je te ontwikkelen binnen dit dynamische bedrijf en jouw kennis te combineren met marketing.

Wie jij bent


Wie wij zijn
Wij, Social Elephant zijn een full service online marketing bureau, gevestigd in Utrecht Zuid met vakidioten die kennis combineren met marketing. Wij hebben een fijne werkcultuur waarin ontwikkeling en groei ondersteunt en gestimuleerd worden. Wij hebben veel jonge werknemers en staan open voor vernieuwende en creatieve ideeën die jij kan brengen. Daarnaast zijn wij dusdanig centraal gevestigd dat we goed te bereiken zijn vanaf Utrecht CS met het openbaar vervoer, of, als je zin hebt, zelfs met de fiets.

Wat wij jou bieden


Ben je bloednieuwsgierig geraakt en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen.

Voor vragen: mail naar info@socialelephant.nl Wie weet tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail