Tekstschrijver Utrecht

Heb je weleens op een sociale bijeenkomst gestaan waar iemand een anekdote vertelde? Misschien heb je zelfs gelachen maar wacht eens, wat vertelde hij/zij nou precies? Je volgde de toon van het verhaal maar naderhand kon je niet meer navertellen waar het over ging. Goede communicatie, ook al communiceren we allemaal, is niet een gegeven. Praten kunnen we allemaal, maar een verhaal vertellen waar mensen naar luisteren is een vak apart, ook online. Gelukkig heeft Social Elephant een tekstschrijver in Utrecht die weet hoe het moet. Heb je de aandacht er nog bij?

Mogelijkheden tekstschrijver Utrecht

Jij hebt de kennis over je bedrijf, wij hebben de kennis voor goede teksten. Match made in heaven? Dachten wij ook. Social Elephant vertaalt wat jij wil zeggen naar het soort communicatie dat past bij je doelgroep. Zodat ze niet alleen luisteren naar wat je te zeggen hebt maar daar ook een emotionele verbintenis mee krijgen. Voor de ontwikkeling werken we met teksten die al bestaan of op basis van een interview en bronnen (van bijvoorbeeld je vakgebied/concurrenten). We schrijven niet alleen (nieuwe) websiteteksten maar kunnen ook terugkerende artikelen of blogposts verzorgen die met een bepaalde regelmaat geleverd worden.

Mogelijkheden tekstschrijven Utrecht

Onze in-house tekstschrijver kan uit de voeten met de volgende onderwerpen:

  • Web teksten
  • Blogs
  • Artikelen
  • Presentaties
  • Redactie
  • Redigeren van bestaande content

Staat de tekstvorm van jouw dromen er niet bij? Neem dan contact met ons op en dan zoeken wij een passende oplossing!

SEO en online groei met Social Elephant

Heb je ook nagedacht over waarom je aan je geschreven content moet werken? Is je SEO in orde of vraag je je af wat deze term betekent? Social Elephant is een full-service online marketing bureau in Utrecht en we richten ons op alles wat met online groei te maken heeft. Onze jonge honden vinden het leuk om slimme producten te bedenken waardoor onze klanten online sterker zijn dan hun concurrent. Heb je een vraag of een probleem? Wij helpen jou online groeien in drie stappen.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)