Websites

Design & Websites

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non venenatis lectus. Aliquam ultrices nisl vel mi ornare lobortis.

Maak jouw verhaal verstaanbaar voor iedereen

Maak jouw verhaal verstaanbaar voor iedereen

Laat zien wie je bent en vertel jouw ware verhaal met een uniek design en website. Bedrijven houden vaak jarenlang vast aan dezelfde website terwijl iedereen weet dat succesvolle bedrijven, zoals Booking.com iedere dag experimenteren hoe het beter kan. Als jouw verhaal en belofte op de website niet werkt en het niet converteert dan doet het dat nergens. Je moet daarom gaan experimenteren en je verhaal steeds sterker te maken. Dit doe je door jouw kernboodschap in al jouw middelen te implementeren, zodat je ook echt kan meten of je kernboodschap werkt en aanslaat. Alleen zo word je marktleider van jouw niche.

Wij vertalen de kernwaarde van jouw organisatie naar een visueel sterke identiteit.

Ons team bestaat uit vakidioten die als specialisten te werk gaan. Dit betekent dat wij in onze designs converterende principes van Cialdini verwerken om te zorgen dat onze ontwerpen maximale impact maken en jouw echte verhaal vertellen. Daarnaast hebben wij ervaring met UX, UI en branding, waarmee wij bijvoorbeeld verschillende softwaresystemen & kassasystemen ontworpen hebben voor winkelketens in Nederland. Dit alles om de lange termijn te waarborgen en jouw verhaal als Go to Guy te communiceren met jouw doelgroep.

Hoe wij werken

Wij denken uit hoe de website structuur eruit moet zien om voor je gebruikers, fans en zoekmachines aandacht te trekken. Wij werken dit uit in Writemaps om tot een gestructureerd overzicht te komen.

Op basis van jouw specifieke project kiezen wij de personen in ons bedrijf die dit project samen met jou het beste uit kunnen voeren.

Iedere pagina is van belang op jouw website. Daarom dient elke pagina te passen in de visie en propositie die jouw bedrijf aanbiedt. Dit doen wij door pagina voor pagina een passend ontwerp te maken, rekening houdend met de principes van Cialdini.

Een goede website neerzetten doe je samen. Een speler aan boord van jouw organisatie die met ons samenwerkt, is daarom essentieel om tot resultaat te komen. We zorgen er daarom voor dat jouw personeel de juiste kennis krijgt wat websites betreft om zo de beste website neer te zetten voor jouw organisatie.

Een goede techniek achter jouw website is niet alleen fijn, maar helpt je ook om te komen tot de volgende stap. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw WordPress back-end op-en-top geregeld is door HTML, CSS en andere technische snufjes te ontwikkelen voor jouw website.

Je website is nooit klaar. Samen zorgen we ervoor dat we jouw website continu naar een nieuw level tillen door nieuwe onderdelen toe te voegen, zodat we de beste website ontwikkelen voor jouw organisatie.

Samen leren over jouw business

Wij brengen in kaart wat er anders moet aan de hand van data en passen daar de benodigde advertenties op aan. Hierbij doen wij een aantal zaken:

De vraagstukken die wij met jou oplossen

In deze wereld waarin iedereen vecht om aandacht is het cruciaal dat jij de skills om content te produceren zelf ontwikkelt, zodat je jouw organisatie uniek positioneert en communiceert in de vorm van content. Om dit te bereiken lossen wij de volgende vraagstukken op:

Spreek een digitaal strateeg

Spar met een ervaren digitaal strateeg

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)