Strategie

Strategie & Branding

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis non venenatis lectus. Aliquam ultrices nisl vel mi ornare lobortis.

Bouw en verkoop jouw expertstatus

Creëer een sterrenstatus met jouw karakter in de hoofdrol

Wist je dat Elon Musk pas bekend werd toen hij zich ging profileren als dé expert in technologie, voor bijvoorbeeld auto’s en de ruimtevaart, en een krachtige online identiteit opbouwde? Hij vertelde zijn verhaal op een krachtige manier, bouwde aan zijn online identiteit en werd de technologie-expert van Silicon Valley, oftewel de Go to Guy voor technologie. 

Het is een mooi voorbeeld van Go to Guy marketing waarin je jouw verhaal op een krachtige manier moet delen en bouwen aan je online identiteit.

Verkoop jouw verhaal op basis van echte marketing

Kiezen maakt dat je gekozen wordt. In een dorp is er altijd een tandarts heel druk, omdat deze tandarts de beste tandarts in het dorp is. Marketing gaat er niet voor zorgen dat je de beste tandarts bent, maar het helpt wel om te vertellen waar je de beste tandarts kunt vinden. Oftewel, waar je de marktleider kan vinden. 

Het is een kwestie van het vinden van je echte kernwaarde die niet alleen door marketing wordt uitgedragen, maar die ook echt door je organisatie van voor tot achter wordt nageleefd. Deze kernwaarde deel je vervolgens in jouw content om jouw doelgroep mee te nemen en jouw haal te verkopen.

Hoe we je positioneren als marktleider

Het startpunt is om te bepalen welke doelgroep je bedient. We kiezen samen een niche en bepalen wat jouw doelgroep is in deze niche.

In de uitwerking van het plan werken wij nauw samen met de organisatie omdat de daadwerkelijke kennis van de eindklant een must is om te slagen. In de uitvoering leveren wij alle disciplines die je nodig hebt. 

Het doen laten schudden van de online wereld behaal je alleen door samen te werken.

Elk nadeel heb zijn voordeel. Dat geldt ook voor het probleem van jouw doelgroep. We kijken namelijk samen wat het probleem is en zorgen ervoor dat je dit probleem oplost. wij dat.

Wij zien vaak dat klanten in een situatie zitten waarin ze een keuze moeten maken om ervoor te zorgen dat klanten niet meer om jouw website, dienst of product heen kunnen. 

Een voorbeeld is Daan Broekman van de Rode Winkel. Daan zet zich er 100% voor in om de beste jeans winkel van Nederland te worden.

Maar hoe word je de beste jeans winkel en zorg je ervoor dat klanten niet meer om jou heen kunnen? Door digitaal dé service te leveren die je offline gewend bent. 

Kom kennismaken als jij ervoor wil zorgen dat je de #1 in jouw markt wordt zodat klanten niet meer om jou heen kunnen.

We ontwikkelen een merkbelofte die jij kan maken aan jouw doelgroep. Dit is de belofte waaraan ze jou kunnen houden. Deze belofte is extreem belangrijk en moet je delen in al jouw content. Daarnaast gebruiken we dit voor een krachtige strategie, waarbij we jouw organisatie als grondstof gebruiken voor een contentfabriek.

We maken een sterk verhaal dat je kan delen met de doelgroep in jouw niche. Dit verhaal ontwikkelen we samen vanuit de kernwaarde van jouw organisatie om het vervolgens te kunnen delen met de doelgroep in jouw niche. Dit zorgt er namelijk voor dat ze jou als de expert zien, ze fan worden van jou en jij de Go to Guy wordt in jouw niche.

Wij maken een plan hoe je deze visie en strategie vertaald naar een concreet plan zodat jouw marketing en sales afdeling hiervan kunnen proeven.

De vraagstukken die wij met bedrijven oppakken

Met 10 jaar ervaring in marketing hebben wij veel bedrijven met vragen naar ons toe zien komen om hun bestaanrecht te waarborgen. Wij zijn experts en zorgen voor jouw bestaansrecht door marketing. De vraagstukken die wij met jou uitwerken:

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)