Bekijk hier een greep uit onze projecten waar we trots op zijn

Wij ontwikkelen websites, applicaties, video’s, teksten en nog veel meer, allemaal dankzij onze in- house experts. Bij ons zit techniek en marketing onder 1 dak, zo helpen wij jou online groei te realiseren. 

De Rode Winkel

De Rode Winkel is een Utrechtse jeansstore die online niet goed vindbaar was en ook graag een online publiek wilde kunnen bereiken. Aan de hand van geanalyseerde data hebben wij de doelgroep onderzocht. Hieruit bleek dat er veel werd gezocht naar ‘jeans utrecht’.

Uit deze data bleek ook dat er vanuit de consument een behoefte was aan een webshop. Door de analyse van data konden wij de content voor op de website strategisch bepalen en zo online groei creëren. Zo hebben wij samen het design van de website en de video’s ontwikkeld.

Dogma hotdogs - Facebook posts

Het hotdogrestaurant Dogma wilde graag haar online zichtbaarheid en community vergroten door middel van social media posts. Samen is er branded content ontwikkeld die ingezet werd in social media campagnes. Deze campagnes werden strategisch afgesteld op de locaties en interesses van de doelgroep, zo zijn er veel online volgers gerealiseerd. Inmiddels staat Dogma bij Tripadvisor op nummer 1, een perfect voorbeeld van online groei!

Sterk Beton Kelders

Sterk Beton is een producent van betonproducten en zo ook kelders. 5 jaar geleden waren zij een van onze eerste klanten, ook nog eens met een geweldig resultaat.

Online waren zij niet vindbaar en hier zagen wij natuurlijk grootse mogelijkheden. We begonnen met een analyse van het zoekgedrag van hun doelgroep. Hieruit bleek dat er veel werd gezocht naar kelder berekeningen. Op basis hiervan hebben wij dan ook hun website opgezet, met prachtige resultaten.

Momenteel bezit Sterk Beton het grootste gedeelte van de online markt in hun vakgebied. Een prestatie om trots op te zijn.

southpark

Southpark is een Utrechtse vergaderlocatie waar je zelfs kan lunchen en waar ook regelmatig verschillende evenementen plaatsvinden. Hierbij ligt de focus op het betaalbaar houden van deze voorzieningen. Er is ook de mogelijkheid om arrangementen te boeken. Het pand heeft een stoere industriële uitstraling door de robuuste constructie van het gebouw.

Jammer genoeg was deze bruisende vergaderlocatie online niet zo ‘happening’.

Samen met Social Elephant werd er strategisch bepaald hoe we deze bruisende vergaderlocatie online ook aandacht konden geven. Uiteindelijk is er in overleg een website gecreëerd die de stoere industriële vibe van het bedrijf weergeeft.

Nu is de hippe vergader- en lunch locatie Southpark ook online goed vindbaar op een representatieve website die recht doet aan het bedrijf.

stadsjochies

‘Het best bewaarde geheim voor de chef’. Zo worden de producten van Stadsjochies omschreven, en terecht. Stadsjochies teelt en verkoopt namelijk cressen die zorgvuldig worden verbouwd op volle grond, zonder kunstmest en met de beste zaden.  

Op de Rijndijk in Utrecht is dit mooie groene bedrijf gevestigd. Helaas waren ze online wat minder goed vindbaar. Wij hebben aan de hand van een strategiesessie samen bepaald wat de online route werd. Er werd gekozen voor het creëren van een website om zo meer bekendheid en een groter publiek te vergaren voor dit bedrijf. Ook is er op deze manier veel ruimte om de producten en de kernwaarden van het bedrijf duidelijk weer te geven.  

Op de website is veel ruimte voor het verhaal van de totstandkoming van Stadsjochies en ook de te verkrijgen producten zijn te vinden.

Het design van de website staat symbool voor het bedrijf zelf, organisch en groen.

Klanten die jou voor gingen

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.
– Afrikaans gezegde

[show-logos orderby='date' category='0' activeurl='new' style='normal' interface='grid' tooltip='false' description='false' limit='100' filter='false' ]

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)