Bedrijven die #1 zijn geworden in hun niche

Succesverhalen van onze samenwerkingen

Sparren met een digitaal strateeg over jouw vraagstuk

Casper Schunselaar
Casper SchunselaarFounder Your International
Lees verder
Social Elephant heeft me geholpen om van visie naar realisatie te gaan. Doordat Vincent & Nico altijd klaarstonden heb ik als ondernemer echt stappen kunnen zetten in het afwikkelen van een onprofessionele fase.
Rene Hendriks
Rene HendriksFounder CMA
Lees verder
Social Elephant weer hoe bedrijven de digitale middelen in moeten zetten en doorvertalen naar de gehele bedrijfsvoering. Een persoonlijk bedrijf met een duidelijke visie voor kennis gedreven marketing.
Joost Lindeman
Joost LindemanOprichter Be Better My Friend
Lees verder
I was in a search to become the leading butter alternative. Social Elephant used there SEO and Linkedin knowledge to change website to a to a lead generating machine.
Gijs Brussen
Gijs BrussenDirecteur Indi Energie
Lees verder
De mannen van Social Elephant hebben ons geholpen om in korte tijd online marketing te doorgronden en te laten zien hoe wij door video's te produceren online nieuwe klanten aantrekken
Robert Stamboliev
Robert Stamboliev Founder Learn Voice Dialogue
Lees verder
Ik wist dat je online marketing in kunt zetten om je bereik als te vergroten. Door samen e-learnings te produceren, advertenties in te richten heb ik mijn bedrijf wereldwijd neer kunnen zetten.
Daan Broekman
Daan BroekmanDirecteur De Rode Winkel
Lees verder
Toen ik Nico leerde kennen geloofde wij nog niet in onlinemarketing. Nu 9 jaar later zijn wij online de expert in Jeans.
Alice Timmermans
Alice Timmermans Algemeen directeur TA academie
Lees verder
Wij zijn experts in Transactionele Analyse en Social Elephant geeft ons de tools en de kennis om in onze business deze expertise uit te stralen en online marketing te integreren in ons bedrijf.
 Thom Broekman
Thom BroekmanEigenaar Thom Broekman
Lees verder
Wij wilde online ook de uitstraling die klanten offline van ons gewend zijn. Wij zijn erg tevreden met de manier waarop wij betrokken zijn van strategie naar creatie tot realisatie van Tom Broekman.
Rick de Rijk
Rick de RijkSenior partner Gooiconsult
Lees verder
Social Elephant heft een fijne omgeving om gesprekken te voeren. De podcastopnames zijn van goede kwaliteit en wij gebruiken de studio's om onze content te produceren en te delen.
Esther Heijmans
Esther HeijmansSSH&
Lees verder
Wij hebben samen met Social Elephant gezorgd dat onze studentenhuisvester op de kaart staat. (jordi review laten regelen)
Pim
PimCo-Founder at Musthavemalts.com
Lees verder
Social Elephant heeft onze internationale Whisky webshop op maat gedesignd en uitgedacht. Ik ben verrast door de inhoudelijke kennis op strategisch en uitvoerend niveau.
Frans Pieter
Lees verder
Social Elephant heeft ons geholpen bij Room.nl Room is het grootste platform voor studentenwoningen in Nederland. Van Idee tot creatie tot #1 in de zoekmachine.
Patrick Morcus
Patrick Morcus Executive coach
Lees verder
AELS. In de nogal traditionele vliegtuigbranche heeft Social Elephant gezorgt dat AELS de # in google is als het gaat om gebruikte vliegtuigonderdelen. Wij hebben samen onze gehele huisstijl herzien en een digitale lead generatiestrategieuitgerold waardoor wij iedere dag 50+ aanvragen hebben via de website.

Be Better My Friend - Wereldwijde B2B leadgeneratie

Strategie & uitvoering

Het team van Be Better My Friend heeft de boterindustrie om zijn grond vesten doen laten schudden met een revolutionaire boter welke op vele vlakken een beter alternatief biedt dan dierlijke boter. Met passie en vastberadenheid gaat het team van Be Better My Friend dagelijks te werk. Maar hoe kom je online in contact met afnemers die deze boter willen kopen?

Door data te analyseren uit verschillende zoekmachines en sociale media, hebben wij samen een krachtige strategie geschreven voor de uitrol van een marketingplan om impact te maken in verschillende landen.

Wat fijn is aan samenwerken met Joost, is dat hij alles snel begrijpt en toe kan passen. Hierdoor hebben we snel en efficiënt kunnen schakelen door het gehele traject heen. 

Omdat deze variant op dierlijke boter een niche is in de markt, besloten wij om ons via Google pro-actief te richten op de niche doelgroep. Hiermee is het merk BBMF binnen enkele maanden terecht gekomen waar klanten oriënteren. Door vervolgens ook via LinkedIn directe en persoonlijke communicatie aan te passen, hebben wij iets teweeg gebracht bij veel chefs door ze bekend te maken met de onderneming.

Wat hebben wij gedaan?

Wat willen wij nog doen?

De Rode Winkel - De jeans expert van Nederland

E-commerce strategie & uitvoering

De Rode winkel is een enerverende retailorganisatie met historie en passie voor duurzaamheid. Toen wij binnenkwamen bij de Rode winkel een aantal jaren geleden schrokken wij enorm. De Rode Winkel heeft de grootste jeans voorraad van Europa!

De Rode winkel had toentertijd nog geen digitale strategie en geen webshop op de website. Samen met rebel en eigenaar Daan Broekman hebben wij de handen ineengeslagen om een e-commerce ervaring te creëren die bij de winkel past. Samen hebben wij het team achter de rode winkel de kneepjes van het vak geleerd om de digitale ervaring te creëren die je offline in een jeans winkel ook gewend bent.

Wat fijn is aan de samenwerking met De Rode Winkel, is dat het team graag wil leren en niet bang is voor een uitdaging. Zo heeft de Rode Winkel zelf Marketeers in dienst die alles uit de Rode Winkel willen halen.

Wat hebben wij gedaan?

Wat willen wij nog doen?​

Spreek een digitaal strateeg

Wij geloven dat je contact wilt met iemand die jouw vraagstuk kan beantwoorden.

Daarom maken wij onze  top strategen beschikbaar voor een eerste sessie.

AELS.nl onverslaanbaar maken in search

E-commerce strategie & uitvoering

AELS recycled vliegtuigen en verkoopt vliegtuigonderdelen. Samen met Patrick Morcus, die verzot is van de luchtvaart, hebben wij een aantal krachtige digitale omgevingen ontwikkeld waardoor AELS niet meer weg te denken is van het web.

AELS wilde digitaal een statement maken en zorgen dat potentiële klanten niet meer om dit bedrijf heen kunnen. En, dat is gelukt. Samen hebben wij alle zoekopdrachten en customer journeys geanalyseerd waarop een potentiële klant naar de onderdelen kan zoeken. Op basis van deze data hebben wij samen meer dan 100 pagina’s geschreven voor de vindbaarheid van AELS.nl.
Het resultaat is dat AELS.nl erg goed presteert in de zoekmachines door altijd zichtbaar te zijn en niet meer weg te denken is. Zoekmachines zijn nog steeds belangrijk voor B2B marketing omdat je eenvoudig kunt targetten wanneer iemand ook echt bezig is met zijn oriëntatieproces en een koopbehoefte heeft.

Wat hebben wij gedaan?

Wat willen wij nog doen?​

Gelijke Onderwijskansen faciliteren met digitale strategie

Digitale strategie & uitvoering

Samen voor gelijke kansen in het onderwijs en taalachterstanden verminderen. Dat is waar de initiatiefnemers Monique Walet & Bettina Tuinstra van UGO zich hard voor maken. Met het programma UGO bieden zij een programma voor taalondersteuning. Deze kan ingezet worden door leraren in groep 6/7/8 en de brugklas.

De verouderde website, die zich op de verkeerde doelgroep richtte, vroeg om een ingrijpende revisie. Door middel van een zoekwoorden analyse en bijpassende strategie, hebben wij UGO samen opnieuw online gepositioneerd. Op basis van de data uit search is de website gelijkeonderwijskansen.nl ontstaan. Gevuld met relevante reviews, blogs, podcasts en een animatie om beter tot de verbeelding te spreken.
Wat de samenwerking met UGO ontzettend fijn maakte is de ruimte voor onze vakidioten om hun expertise op het gebied van marketing te delen en toe te passen. Aangevuld met de expertise van Monique & Bettina over het schoolsysteem. Door de inspanningen communiceert UGO nu vanuit het overkoepelende doel van het programma, en hun visie op het onderwijs.

Wat hebben wij gedaan?

Wat willen wij nog doen?​

Klanten die het hebben aangedurfd met ons

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)