Tipvideo

Teksten inzetten voor marketing

Wij van Social Elephant ontmoeten dagelijks interessante en inspirerende mensen. Inspiratie is er toch om te delen? Achter elke ondernemer schuilt een verhaal, passie en purpose. Daarom zijn wij begonnen met deze podcast serie. In deze podcasts komen we erachter wat het verhaal is achter een aantal inspirerende ondernemers en vertellen zij een aantal tips over hun vakgebied.

In podcast nummer vier spreekt Nico van der Zaan met Casper Schunselaar. Casper is begonnen met ondernemen omdat hij ontdekte dat hij niet zo goed voor een baas kan werken. Hij had het niet naar zijn zin bij zijn oude werkgever en wist dat hij genoeg kennis had van taal en tekst. Casper begon zijn eigen onderneming en nu 1,5 jaar later is het een goed lopend bedrijf met fijne klanten. Zelf noemt Casper zijn klanten liever samenwerkingen omdat beide partijen elkaar helpen. Hier denken wij bij Social Elephant hetzelfde over! Samen kom je namelijk heel ver.

Your International bezit expertise op het gebied van teksten en online marketing. Bij Your International weten ze veel af van SEO en zo kunnen ze jouw teksten vertalen en optimaliseren voor je doelgroep. De combinatie van deze diensten is uniek en ontzettend waardevol.

Luister deze podcast en ontdek de mogelijkheden die tekst biedt voor jouw onderneming. Maak slim gebruik van taal en tekst en verbeter zo jouw positie ten opzichte van je concurrenten. Als je vertalingen of sterke SEO-teksten nodig hebt is Your International ten sterkste aan te raden!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail