Social media bestaat niet.

Persoonlijke bedrijfspagina’s voor jouw organisatie

Steeds meer bedrijven zijn actief op social media. Het is een gemiste kans, wanneer je niet meegaat met deze trend. Social media maken het mogelijk om een veel groter publiek te bereiken dan je voorheen bereikte via je website. Enerzijds door advertentieruimte te kopen op social media of social influencers te benaderen. Anderzijds doordat potentiële klanten de mogelijkheid hebben om je via social media te benaderen. Ze kunnen je een vraag stellen via Facebook Messenger of Twitter, ze kunnen een recensie op je pagina achterlaten voor andere geïnteresseerde consumenten, enzovoorts.

Mogelijkheden om je social media te personaliseren

Het is niet altijd even gemakkelijk om je pagina’s op social media persoonlijker te maken als bedrijf. Voor het ene bedrijf zal dit lastiger zijn, dan voor het andere. Bij een advocatenkantoor is het bijvoorbeeld een hele uitdaging om een pagina persoonlijk en wellicht een tikkeltje informeel te maken. Daar waar dit bij een hippe webshop al snel makkelijker zal zijn! We geven je graag een aantal tips:

Wil je hulp bij het personaliseren van je pagina’s op social media? Neem wat ideeën over van de pagina’s van Social Elephant of benader ons voor persoonlijk advies.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail