Tipvideo

Snap jij digitalisering? – Dinsdag Tip 4

Elke dinsdag deelt Nico van der Zaan, oprichter en eigenaar van Social Elephant, tips met jou om je verder te helpen met jouw onderneming. Wij laten bedrijven groeien. Vandaag bespreekt Nico hoe jij kan worden ingehaald door digitalisering.

Digitalisering is een actueel onderwerp want onze huidige samenleving wordt met de dag meer gedigitaliseerd. Bij digitalisering kan je denken aan bijvoorbeeld de opkomst van Artificial Intelligence, marketing automation en voice search.

Digitalisering kan jouw markt enorm veranderen. Daarom is het handig om op de hoogte te zijn van digitale ontwikkelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Spotify. De komst van dit platform heeft ervoor gezorgd dat alle traditionele platenmaatschappijen op hun kop werden gezet. Zij waren zich niet bewust of niet bewust genoeg van de digitale ontwikkelingen in de muziekindustrie, waardoor zij mis hebben gegrepen en nu de negatieve gevolgen voor hun onderneming ervaren.

Als jij nog niet zoveel kennis hebt van de digitalisering binnen jouw markt, kan je makkelijk worden ingehaald door concurrenten die wel meegaan met digitalisering. Zij maken namelijk gebruik van verdien- en businessmodellen die aangepast zijn aan de huidige ontwikkelingen binnen digitalisering waardoor ze sneller kunnen groeien. Door in te spelen op de huidige ontwikkelingen binnen digitalisering kan jij een jonge generatie interesseren en actueel blijven binnen de markt van jouw onderneming.

Wij willen jou online laten groeien, omdat jouw onderneming dit verdient. Daarom hebben wij trainingen ontwikkeld voor directeuren zoals jij. Samen met ondernemers die in dezelfde positie zitten ga je nadenken over onder andere de volgende vragen: Hoe kan ik omgaan met digitalisering? Welke veranderingen zijn er in mijn markt die invloed kunnen hebben op mijn bestaande businessmodel? Van welke digitale ontwikkelingen moet ik op de hoogte zijn en welke mogelijkheden bieden deze voor mijn onderneming? Gaat dit alles invloed hebben op mijn businessmodel?

Ben jij een directeur of ondernemer die hulp wilt bij het snappen van digitalisering? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je helpen! ???? 030-7601213

Wij van Social Elephant helpen ondernemers groeien. Tot snel!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail