Tipvideo

Jongeren zijn de toekomst!

Social Elephant werkt veel met jong personeel, en niet zonder reden. Jongeren zien geen beperkingen en hebben een hele vrije geest. Ze durven elke uitdaging aan te gaan en geven daarom energie aan een bedrijf. Jouw bedrijf kan echt groeien door jongeren!

Als je echt creatief wilt zijn heb je jongeren nodig. Naast het feit dat jongeren geen beperkingen zien, hebben ze enorm veel kennis. Deze generatie, ook wel generatie Z genoemd, is opgegroeid met technologie en zijn als het ware één met de computer. Deze digital natives kunnen zich een wereld zonder het Internet niet voorstellen. Hierdoor kan deze generatie creatiever schrijven, vrijer designen en over het algemeen prachtige dingen creëren met veel kennis over de digitale wereld.

Generatie Z is leergierig, ondernemend en realistisch. Deze waarden zijn ontzettend waardevol op de werkvloer. In deze generatie is het niet ongewoon dat jongeren van 17 jaar een eigen onderneming opstarten. Creatieve ideeën worden snel omgezet in werkelijkheid door deze generatie. Maak hier gebruik van in jouw onderneming en neem jongeren aan!

Begrijp ons niet verkeerd, de oudere generatie is ook zeker van groot belang in je bedrijf. Men moet respect hebben voor de oudere generatie met veel kennis en ervaring, maar je moet de jongere generatie ook zeker niet onderschatten. Zij hebben bepaalde creativiteit en talenten. Generatie Z kan veel leren van de oudere generatie en hier moet dan ook zeker gebruik gemaakt van worden.

Wil jij ook je bedrijf optimaal laten groeien en ontwikkelen? Durf de uitdaging aan te gaan en neem jong personeel aan. Ze zullen je niet teleurstellen. Jongeren zijn de toekomst.

In deze video leggen we je uit welke ontwikkelingen jongeren teweeg kunnen brengen in jouw organisatie. Wij werken veel en graag met jonge mensen. Benieuwd hoe dat bij ons in de praktijk werkt? Neem contact met ons op want we gaan graag het gesprek met je aan.

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail