Tipvideo

Investeren in technologie

Inspiratie is een van de mooiste dingen die het ondernemerschap met zich meebrengt. Bij Social Elephant delen we het dan ook graag met ons netwerk als wij geïnspireerd zijn. Eigenaar van Social Elephant, Nico van der Zaan, ontmoet dagelijks verschillende ondernemers. Dit is vaak het begin van een uitdagende, interessante en inspirerende samenwerking. Achter elke ondernemer schuilt een verhaal en in deze podcasts komen we erachter wat het verhaal is achter inspirerende ondernemers. Wat is hun passie, hun purpose?

In podcast nummer één heeft Nico van der Zaan gesproken met Michiel Beukers. Michiel is de eigenaar van een technologie fonds genaamd Imagine Funds. Men kan hun geld beleggen in dit fonds, en met dat geld wordt geïnvesteerd in aandelen van verschillende beursgenoteerde bedrijven die bezig zijn met nieuwe technologieën.

Michiel was al jong geïnteresseerd in beleggen en hij was altijd al creatief bezig met manieren waarop hij geld kon verdienen. Zo kwam uiteindelijk Imagine Funds tot stand. Een aandelenbeleggingsfonds voor iedereen die op zoek is naar een lange termijn investering.

Michiel zag een grote verschuiving in het bedrijfsleven en zo ook de financiële wereld. De technologische revolutie klinkt iedereen wel bekend in de oren. Deze revolutie heeft ontzettend veel ontwikkelingen teweeggebracht, en ook in het bedrijfsleven. Maar de technologische revolutie is nog niet klaar. Vandaag de dag staan we aan de vooravond van een aantal grote technologische doorbraken. Denk aan autonoom autorijden, 5g en het gebruik van nog meer data.

Op de beurs is de waarde van investeren in technologie duidelijk merkbaar. De bedrijven die bezig zijn met nieuwe technologische ontwikkelingen groeien namelijk sneller dan traditionele bedrijven. Zo wordt men ook gestimuleerd om mee te gaan met hedendaagse technologische ontwikkelingen.

Pak je kans en luister nu naar deze podcast, ontdek alle mogelijkheden die investeren in technologie biedt! Investeer in technologie, investeer in de toekomst. Check hier de website van Imagine Fund!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail