Tipvideo

Hoe werkt structured data?

Nico van der Zaan, oprichter en eigenaar van Social Elephant, deel zijn tips met jou om je verder te helpen met jouw onderneming. Social Elephant is namelijk gespecialiseerd in het online laten groeien van ondernemingen. Aan de hand van data en zoekmachine optimalisatie ontwikkelen wij namelijk websites met een succesformule. Vandaag bespreekt Nico de opkomst van structured data.

Wat is structured data?

Structured data is data die jij aan Google geeft om te vertellen hoe jouw website in elkaar zit, welke informatie er op staat en waarom dat er op staat. Je geeft naast de meest logische informatie over jouw pagina, ook informatie over jouw business aan Google.
Zo vormt Google een beeld over jouw bedrijf door bijvoorbeeld te weten wat de ratio vrouw/man werknemers is en waar je gevestigd bent.

Algoritme

Google heeft namelijk een heel algoritme ontwikkeld, samen met Yahoo en Bing, waarin staat omschreven hoe producten en diensten werken. Google kan dus aan de hand van structured data leren begrijpen hoe verschillende producten en diensten werken.

Voordelen voor jou

Door gebruik te maken van structured data kan je heel snel heel uitgebreid Google voorzien van veel informatie over jouw website. Jij laat Google leren! De komst van structured data verandert de manier waarop zoekmachine optimalisatie wordt gedaan en zo verandert de manier waarop jouw business online wordt gerepresenteerd dus ook.

Maak slim gebruik van deze ontwikkeling! Heb je hulp nodig bij het begrijpen of inzetten van structured data bij jouw website? Neem dan nu contact met ons op! ???? 030-7601213

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail