Tipvideo

Hoe haal je meer uit je leven als ondernemer?

Wij van Social Elephant ontmoeten dagelijks interessante en inspirerende mensen. Inspiratie is er naar onze mening niet om voor jezelf te houden, inspiratie moet je delen. Elke ondernemer heeft een verhaal, passie en purpose. In deze podcastserie willen wij achter de verhalen van inspirerende ondernemers komen en tegelijkertijd delen zij tips vanuit hun vak met ons.

In podcast nummer drie spreekt Nico van der Zaan met Christiaan Groen. Christiaan is een loopbaancoach en leiderschapstrainer. Vanuit zijn achtergrond in verandermanagement wilt hij mensen graag helpen om te groeien.

Christiaan geeft trainingen waarbij hij mensen uiteindelijk helpt om keuzes te maken en om meer in contact te komen met zichzelf. Hierdoor kan men meer vanuit hun diepere laag voelen waar ze naar toe willen in het leven. Hij laat men zelf aan de slag gaan met hun eigen gevoelens en laat ze bewust naar binnen kijken.

Mensen tussen de 25 en 45 jaar zijn het ideale publiek voor Christiaan. Het liefste praat hij namelijk met mensen over werkgerelateerde vragen, maar in de praktijk heeft hij een meer diverse doelgroep.

Wanneer men zich aanmeldt voor een training bij Christiaan is er eigenlijk maar één eis. Men moet bereid zijn om de verandering in zichzelf door te maken. Durf de verandering aan te gaan en zie wat het met je leven kan doen!

In de Westerse wereld denkt men dat we super rationeel leven, maar in werkelijkheid is dit anders. Mensen hebben gedachten en emoties, maar ook een diepere laag. Als je je leert afstemmen op die diepere laag dan komt daar informatie uit voort waar jij echt iets mee kan.

Aan de hand van de training krijgt men de kans om diep naar binnen te kijken. Je moet hier de tijd voor kunnen nemen, zo kan jij ontdekken welke krachten er in je zitten!

In deze podcast kan je beluisteren hoe Christiaan Groen mensen wilt en kan helpen en hoe jij dit ook kan ervaren!

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail