PLAATS

Online Marketing Tiel

Online marketing Amersfoort

Het internet blijft exponentieel groeien en zo ook in Tiel.  Elke dag komen er talloze websites en webshops bij. Meer en meer bedrijven richten hun ogen op het online landschap en doen er alles aan om zichzelf te differentiëren en eruit te springen. Zo wordt het steeds moeilijker om jou te vinden in het bos van de digitale drukte. 

Een goede route bepalen is essentieel om je klanten gemakkelijk en gerichter naar je website te sturen. Je wilt je bezoekers niet zomaar het bos insturen, maar een duidelijke richting meegeven. Dit doe je door online vindbaarheid te zijn daar waar je doelgroep naar hun behoefte zoekt. Wat doet jouw bedrijf eraan om vindbaar te zijn én te blijven? 

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie in huis om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Verschillende ondernemingen zijn je al voorgegaan en hebben dankzij de samenwerking met Social Elephant een digitale groeispurt meegemaakt. We passen alle leermomenten uit onze vorige projecten toe en bouwen samen met elkaar een super platform. Elk bedrijf is anders en elke route is uniek.

De vraag is alleen, ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Een bestemming, einddoel, visie of goal voor digitale ontwikkeling helpt bij het aansturen van je organisatie, of jezelf. Een doel voor de toekomst geeft richting voor de veranderingen die nodig zijn. Veranderingen op het gebied van online marketing. Verandering in de manier waarop wij zaken doen.

Ben jij een slimme ondernemer met een geweldige dienstverlening of een fantastisch product, maar lukt het niet om je volledige doelgroep te bereiken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het wordt steeds lastiger om wegwijs te worden in dit datalandschap. Wij hebben de kennis en expertise in huis om je te helpen bij het formuleren en ontwikkelen van je digitale visie. Een visie met daarbij de nodige acties om digitale ontwikkeling te realiseren op de korte én lange termijn. 

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

Vind je ook dat de wereld vandaag de dag snel verandert? En dan met name de online wereld? De afgelopen jaren hebben meer dan 90% van de inwoners in Nederland de transitie van fysiek naar online gemaakt. Voor een website betaal je immers veel minder dan voor een fysieke winkel.  Hier wordt nu gezocht naar hun behoeftes in plaats van fysiek. Het is belangrijk dat je de verandering aangaat en online aanwezig bent daar waar je doelgroep dat ook is. De wereld verandert namelijk zo snel, dat je jezelf en je bedrijf te kort doet door hier niks mee te doen. De tijd van watertrappelen is voorbij. Het is tijd om heruitvinding en innovaties met beide handen aan te pakken. 

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Tiel

Tiel is een van de oudste steden in Nederland en is gesticht in 850-1100. Dit is ruim honderden jaren eerder dan de meeste steden in Nederland. In die tijd lag ongeveer 10 kilometer verderop een ware handelsstad. Dit zorgde ervoor dat later een deel van de handel ook langs Tiel kwam en met handel kwam groei in de stad. Uiteindelijke groeide Tiel uit tot een ware hanzestad. Dit allemaal had niet gekund als Tiel niet langs de rivier de Waal had gelegen. Mede dankzij de Waal heeft Tiel een rijke handelsgeschiedenis gekend waar ze nog steeds de vruchten van plukken.

De historie van de stad is niet alleen rijk, maar ook een beetje tragisch. Tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Tiel veel geleden. De stad is flink gebombardeerd en werd pas later (in tegenstelling tot de andere kant van de Waal) bevrijd. Er zijn talloze verzetsverhalen die uit Tiel voortkomen. Na deze verschrikkelijke gebeurtenis heeft Tiel verschillende oorlogsmonumenten geplaatst ter ere van de slachtoffers. Er is genoeg te vertellen over Tiel, echter weinig mensen kennen de stad. Wat iedereen wel kent is Flipje! Het oude stripfiguur dat tevens fungeert als de mascotte van Tiel.

Wat is er te doen in Tiel?

In Tiel valt er genoeg te beleven en er is voor ieder wat wils. Zo organiseert Tiel elk jaar het grootste gratis festival van Europa, namelijk Appelpop. De naam is afgeleid van de landstreek de Betuwe, waar Tiel zich bevindt. Appelpop telt zo’n 150.000 bezoekers per weekend. Dat is ongeveer 4x zoveel als dat Tiel inwoners telt. Appelpop is dus niet alleen leuk voor de feestende mensen maar ook een essentieel onderdeel van de Tielse economie.  Rond deze tijd van het jaar, wordt er ook het jaarlijkse evenement het “Fruitcorso”. Bijna een heel jaar lang zijn er verschillende organisaties en buurtgroepen die praalwagens versieren met fruit. Het oogappeltje van Tiel kan je het wel noemen!

Een inspirerende onderneming in Tiel

Wat voor ons een inspirerende onderneming is, is het Nederlands bekendste familiebedrijf Blijdesteijn. Het kledingbedrijf Blijdesteijn trekt ruim 300.000 bezoekers per jaar en behoort daarmee tot de 10 grootste zelfstandige winkels van het jaar 2020. Blijdesteijn is tevens een hofleverancier: de eretitel van ondernemend Nederland en dat is inspirerend genoeg in onze ogen!

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wist je dat?

We hebben al aardig wat informatie met je gedeeld over Tiel, en hebben hier nog wat extra weetjes over de plaats verzameld.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)