PLAATS

Online Marketing Nijkerk

Online marketing Nijkerk

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij wil dat klanten bij je langskomen moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer of onderneming met een praktisch product, onderscheidende skills of een slimme dienstverlening, maar ondervind jij problemen met het formuleren van je digitale visie? Dat kunnen wij goed begrijpen, het is namelijk niet makkelijk om je weg te vinden in het datalandschap met al dit dataverkeer. 

Zonder duidelijke bestemming is het natuurlijk lastig om bezoekers een kant op te sturen. 

Maar met ons vakmanschap kunnen wij jou of jouw bedrijf helpen met het maken van de juiste online keuzes zodat jij zowel op korte en lange termijn je bedrijf online kunt ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De online wereld maakt in korte tijd veel veranderingen mee, daarom is het belangrijk dat je als bedrijf veranderd om zo je hoofd boven water te houden. Tegenwoordig is het risico van niks doen groter dan het risico van iets doen. Het spreekwoord stilstand is achteruitgang is niet voor niets de wereld ingeroepen. Nergens anders is het spreekwoord toepasselijker dan op de online markt. Kijk maar naar bedrijven als AirBnB en Uber. Deze bedrijven hebben de sector helemaal omgegooit door innovatief te zijn. Ben jij de nieuwe AirBnb of Uber?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Nijkerk

Nijkerk is een stad gelegen naast de A28 en is dus goed vindbaar. Goed vindbaar zijn is niet alleen voor steden belangrijk, maar ook voor bedrijven. Ook naamsbekendheid is belangrijk voor beiden. Nijkerk staat voor nieuwe kerk, het duidelijke middelpunt van de stad is dan ook de grote kerk die in de stad staat. Nijkerk staat ook voor gezelligheid zo kan je heerlijk op een terrasje zitten aan het Plein. Of winkelen in de aangelegen straten. Voor de aanlegging van de afsluitdijk was Nijkerk een stad aan de zee, want Flevoland lag er nog niet. Tegenwoordig zijn er goede verbindingen richting Flevoland via de Nijkerkersluis.

Wat is er te doen in Nijkerk?

Nijkerk is een mooie plek om een bootje te huren, met dit bootje kan je bijvoorbeeld richting het Eemmeer of het Wolderwijd varen. Dit doe je dan via de prachtige Nijkerkersluis, hier varen per jaar 35.000 boter doorheen. Dagelijks zijn dit ongeveer  96 boten per dag.  Ook kan je in Nijkerk naar het Stoomgemaal Arkemheen. Hier kun je zien hoe de stoommachine voor 100 jaar lang het waterpeil gelijk heeft gehouden.  Ook kun je na het fietsen of varen in de omgeving lekker uitrusten op het Plein en daar genieten van een koud pilsje om de dag mee af te sluiten.

Een Inspirerende onderneming uit Nijkerk

Nijkerk kent verschillende ondernemingen, maar de Boni supermarktketen die in 1972 is opgericht. Heeft in Nijkerk een servicekantoor en zijn distributiecentrum zitten. Ook heeft de Boni zijn grootste vestiging in Nijkerk zitten. Deze is gevestigd aan het Wheemplein en heeft een oppervlakte van maarliefst 1950 m².

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Nijkerk?

Wij van Social Elephant houden van het delen van Kennis, dit gaat niet alleen over kennis van online marketing. Wij weten ook nog is veel over Nijkerk, daarom willen wij ook deze kennis met jullie delen.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail