PLAATS

Online Marketing Maarn

Online marketing Maarn

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Door klanten een goede routekaart te geven is de kans een stuk groter dat ze even bij het bedrijf binnenlopen. Dit komt doordat het vaak dat kleine zetje is wat ze nodig hebben om deze stap te zetten. Wanneer de drempel voor een potentiële klant zo laag mogelijk is om met jouw bedrijf in contact te komen zal je zien dat er snel groei behaald zal worden. Wat doet jouw bedrijf eraan om op de online kaart aanwezig te zijn?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Wanneer je een eindbestemming in zicht hebt is het makkelijker om de route hier naartoe in kaart te brengen. Online marketing verandert snel, vereist veel kennis en kan soms lastig te begrijpen zijn. Wij hebben de kennis in huis om jou te helpen met het formuleren van je digitale visie en de route naar een onderscheidende website. Samen werken we aan jouw digitale ontwikkeling op de korte én lange termijn zodat jij je bezig kunt houden met waar je écht goed in bent.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De technologie verandert ontzettend snel tegenwoordig, hiermee verandert ook de behoeften van je doelgroep. Als bedrijf is het daarom belangrijk om hierin mee te gaan en de behoeftes van je doelgroep hierin te vervullen. Dit is een spannende stap om als bedrijf te nemen aangezien je ook je klanten hierin mee wilt nemen. Als bedrijf is het goed om hierover na te denken en ook jezelf de vraag te stellen: Hoe zorg je ervoor dat klanten met je meebewegen als ik deze stap maak?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Maarn

Eventjes een weekje weg voor je rust? Maarn is hier de ideale stad voor!

Maarn is geen wereldstad, er wonen slechts 4765 inwoners. Maarn is dus niet heel rijk aan inwoners, maar wel aan prachtige natuurgebieden. Zo heb je de Utrechtse Heuvelrug, dit is een groot gebied rijk aan mooie bossen waar je een heerlijke wandeling of fietstocht kunt maken. Daarnaast heb je verstopt rondom de bossen ook heidegebieden en enkele stuifzanden. De Utrechtse Heuvelrug is met 50 vierkante kilometers aan natuurgebied is dit op de Veluwe na het grootste bosgebied van Nederland!

De Utrechtse Heuvelrug is sinds 2003 een nationaal park geworden. Naast dit park heeft Maarn ook nog de Maarnse Berg, het Zwerfsteneneiland, Zonheuvel en de Sint-Helenaheuvel.

Wat is er te doen in Maarn?

Maarn is dus een stad met veel natuur. Het is de perfecte plaats om een wandeling te maken met familie en vrienden. De Utrechtse Heuvelrug is een groot gebied waar dit mogelijk is. Op de Utrechtse Heuvelrug zijn veel wandel en fietsroutes waar je uit kunt kiezen. De routes waar je uit kunt kiezen zijn goed over nagedacht. Zo heb je routes gemaakt vanaf bepaalde plaatsen, routes voor met thema’s voor kinderen en nog veel meer. 

Het is mogelijk om op vakantie te gaan in het natuurpark aan de Heuvelrug, waar je ook alleen langs het restaurant langs kunt voor alleen een lekkere maaltijd. Kortom: er is genoeg te beleven in Maarn. 

Een Inspirerende onderneming uit Maarn

In 1984 is Kunst+Vliegwerk gestart met het organiseren van tentoonstellingen. Nicole van der Schaaf is de oprichter van Kunst+Vliegwerk en verliet haar carrière bij het Rijksmuseum. Voor Kunst+Vliegwerk was het belangrijk dat kunst toegankelijk, betaalbaar en essentieel onderdeel van het bestaan moet zijn. Dit zorgde voor veel publiek. Van een klein begin is Kunst+Vliegwerk ontzettend groot geworden en ook met veel grote bedrijven in contact gekomen. 

Kunst+Vliegwerk is het perfecte voorbeeld om altijd door te gaan en elke kans te pakken met beide handen.
Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Maarn?

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail