PLAATS

Online Marketing Lopik

Online marketing Lopik

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als jij wil dat klanten bij je langskomen, moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met slimme dienstverlening, een fantastisch product of serieuze skills, maar heb je moeite om je digitale visie te formuleren? Dat kunnen we ons goed voorstellen, het is niet makkelijk om je wegwijs te worden in het datalandschap met al dat appverkeer.

Zonder duidelijke bestemming is het lastig om je bezoekers een bepaalde kant op te sturen. 

Met onze expertise kunnen we jou helpen om online de juiste keuzes te maken, zodat jij op de korte én de lange termijn je organisatie digitaal kunt ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (online) wereld verandert zo snel, dat je wel mee moet veranderen om als bedrijf boven water te blijven. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich mee brengen. Nu is de tijd om aan nieuwe digitale business modellen te werken, nu is de tijd om een nieuw koers te bepalen. Nu blijft de vraag staan:  hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je mee gaan?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Lopik

Lopik, Lobeke of het Lintdorp is een klein dorpje dat tussen Schoonhoven en IJsselstein aan de Lek ligt. Het dorp telt maar liefst 14.543 inwoners. De geschiedenis van Lopik gaat terug naar de 11e eeuw. De bisschop van Utrecht gaf opdracht aan zijn lui om de moerassen bij Lopikerwaard te ontginnen. De ontginning begon bij het veenstroompje Zevender-Lobeke. Een gegraven watergang verbond de veenstroom met de Enge IJssel. Dit staat vandaag te dag beter bekend als Lopikwetering. De naam van het dorpje Lopik is dan ook afgeleid van het veenstroompje waar het allemaal begon; Lobeke. Lopik is een lintdorp: door het ontginnen van veentjes en moerassen is Lopikerwaard 12 kilometer lang geworden. Langs Lopikerwaard begon het te bruisen. Kerken en ondernemingen werden langs Lopikerwaard uit de grond gestampt. Dit zorgde voor exponentiële groei in de regio. Zo ontstond Lopik als een lintdorp en is het tevens een voorbeeld geworden voor de ruilverkaveling. Ruilverkaveling houd in dat grondeigenaren kavels met elkaar ruilen. Dit allemaal om het woongebied van de bewoners te bevorderen.

De gemeente bestaat vooral uit platteland met weinig bebouwing, maar de gemeente bezit genoeg ondernemers om onze aandacht te trekken. Zo is er voor elke tien inwoners ongeveer één bedrijf. Veel mensen associëren Lopik met haar mooie landschap dat vooral bestaat uit fraaie uiterwaardes, besloten oeverwallen en het open polderland dat soms wel kilometers lang door gaat.

Wat is er te doen in Lopik

Het dorp Lopik is klein maar fijn. Er zijn zo’n 390 bedrijven te vinden in Lopik waar je van al je behoeftes voorzien word. In 2013 is de bouw begonnen van een nieuw woon-en-winkelruimte in het centrum van Lopik. Dit is sinds 2015 geopend en is te bewonderen door de bezoekers. 

Lopik is een ideale plaats om lekker uit te rusten en te genieten van de natuur die Nederland kan bieden. Zo kan je heerlijk tot jezelf komen in het oer-Hollandse natuurpark; “Het Groene Hart van Holland”. Neem een stapje terug in de tijd en bewonder oud Nederlandse molens en boerderijen. Lopik is ook rijk aan kunst en cultuur. Zo is er elke maand wat te zien. Van klassieke concerten, muzikale vertelconcerten tot aan exposities.

Een Inspirerende onderneming uit Lopik

Wie Lopik kent, kent waarschijnlijk wel Lebo Kaas. Lebo Kaas is een familiebedrijf opgericht door Kees Lekkerkerker. Lekkerkerker is ook een internationale specialist in zuivel-en-voedselmachines. Als enige van Nederland, maakt Lebo Kaas, hun roomkaas vanuit verse melk. Lebo Kaas, is al een familiebedrijf in zuivel sinds 1977. Ze hebben zich al die tijd weten staande te houden en zijn nu nationaal bekend vanwege hun kaas. Dit bedrijf inspireert, door te laten zien dat geen uitdaging te groot of te gek is en dat je met vasthoudendheid en innovatieve ideeën heel ver kunt komen.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Lopik?

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)