PLAATS

Online Marketing Leersum

Online marketing Leersum

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte.

Leersum is een bruisende ondernemingsstad. Als jij wil dat klanten bij je langskomen moet je ze op weg helpen door ze een goede routekaart te geven. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend, inspirerend en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Een bestemming of doel geeft je richting. Zonder duidelijk doel, kun je ook geen richting kiezen voor de toekomst. Als jij geen duidelijke bestemming bent voor je klant, zullen ze je dan ook niet vinden. Het kan erg lastig zijn om in de snel veranderende digitale wereld een visie vast te stellen voor de online aanwezigheid van je organisatie.

Laat ons je helpen met het digitaal ontwikkelen van je organisatie. We hebben de kennis en expertise in huis om digitale ontwikkeling te realiseren voor de korte én lange termijn.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (online) wereld verandert snel en lijkt steeds sneller te veranderen. Je moet wel mee veranderen om als bedrijf boven water te blijven in deze tijd. Het risico van niets doen is daarmee al bijna groter dan de risico’s die innovatie en heruitvinden met zich meebrengen.

Nu is de tijd om nieuwe digitale businessmodellen te ontwikkelen, nu is de tijd om een nieuw koers te bepalen. Grote bedrijven als Netflix, bol.com en Coolblue gingen je al voor en geven je het goede voorbeeld. 

De vraag is: hoe zorg jij ervoor dat je klanten met je meegaan en je blijven vinden?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Leersum

Leersum wordt ook wel het groene hart van Utrecht genoemd. Dit komt omdat Leersum aan de grens van het nationaal park “De Utrechtse Heuvelrug” ligt. Om die reden is het een populaire vakantiebestemming. Veel van de vakantiegangers zijn in het nabijgelegen park en landgoed Ginkelduin te vinden. Leersum organiseert elk derde weekend van de maand augustus het feestelijke Bloemencorso. Hier komen tientallen praalwagens op af, prachtig gemaakt en versierd met bloemen – een fantastische en kleurrijke bloemenzee wacht op je. Elk jaar wordt er ook een Bloemenkoningin gekozen, die een heel jaar de titel mag dragen. Op het Bloemencorso komen zo’n 25000 bezoekers per jaar af. Dat is ruim drie keer zoveel als het huidige inwonersaantal van Leersum!

Wat is er te doen in Leersum?

Een groen hart betekent genoeg mogelijkheden om lekker te ontspannen in de natuur. Met een ligging midden in Nederland is het ook nog eens toegankelijk voor een groot deel van ons land. Naast de natuur heeft Leersum ook een leuk, klein, maar sfeervol stadscentrum. Hier kan je voor al je benodigdheden terecht. Mocht je een bedrijf willen starten in Leersum, dan kan je terecht bij het Business Centre Heuvelrug. Een unieke kantoorruimte aan de rand van dus de Utrechtse Heuvelrug. Inspiratie genoeg om je ondernemende hart sneller te doen kloppen.

Een inspirerende onderneming uit Leersum

Als we kijken naar een inspirerende onderneming kijken we naar een organisatie die zich onderscheid van de kudde. Een bedrijf dat innovatie aangaat, zich blijft ontwikkelen en de toon bepaalt binnen de lokale sector. Het restaurant Voltaire voldoet aan deze eisen. Je kunt hier terecht voor een unieke Michelin-ervaring midden in de Utrechtse heuvelrug. Chef-kok Robert Poel en zijn team nemen je mee op een gastronomische reis vol ontdekkingen, met prachtig ogende, maar vooral heerlijke gerechten die je tong strelen. Daarbij krijg je perfect service, in een moderne en ontspannen sfeer.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Leersum?

Feitjes en het delen van kennis zijn twee dingen waar wij van Social Elephant van houden. We hebben daarom nog een aantal leuke wist je datjes verzameld over Leersum.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)