PLAATS

Online Marketing Geldermalsen

Online marketing Geldermalsen

Het internet groeit en groeit elke dag, zo ook in Geldermalsen. Bijna elk bedrijf vestigt zich op het internet en doet er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Zo wordt het steeds moeilijker om jou te vinden in de online drukte. 

Je wilt dat klanten bij je langskomen, daarvoor moet je ze voorzien van een goede routekaart. Wat doet jouw bedrijf eraan om onderscheidend en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een ondernemer met bedachtzame dienstverlening, een geweldig product of welgemeende skills, maar heb je moeite om je digitale visie te verwoorden? Wij snappen dat, het is ook niet makkelijk om wegwijs te worden in het datalandschap van online marketing. Zonder duidelijke bestemming weet je al snel niet waar je de klanten heen moet sturen.

Met onze deskundigheid zorgen we dat jij de juiste keuzes maakt, zodat jij én je organisatie digitaal kunnen ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (online) wereld verandert zo snel, dat het haast onmogelijk is om niet mee te veranderen met de wereld. Het risico van niets doen is ondertussen al bijna groter dan de risico’s die vernieuwing en heruitvinden met zich mee brengen. Nu is de tijd voor nieuwe digitale business modellen, en nu is de tijd om een nieuw richting uit te kiezen. 

Verandering is spannend en zal vergen dat oude gewoontes de prullenbak in gaan. Laat je helpen door Social Elephant, samen koppelen we onze kennis om digitaal vooruit te gaan op de korte en lange termijn.

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Geldermalsen

Geldermalsen, een dorpje en gemeente in de Betuwe. Het is gesuggereerd dat het dorpje rond het jaar 850 is ontstaan. Dit maakt Geldermalsen één van de oudste plaatsen van Nederland, een plek met een rijke geschiedenis. Vandaag de dag kent het dorp Geldermalsen zo’n 10860 inwoners, met ongeveer 1260 bedrijven. Door de centrale ligging van Geldermalsen, is het een interessant gebied voor bedrijven. Een van grootste distributiecentrum van de Albert Heijn en de Blokker zijn hier te vinden en dragen bij aan de werkgelegenheid van de omgeving.

Wat is er te doen in Geldermalsen

Geldermalsen is een stadje dat niet snel stil te krijgen is. Er is een gezellige winkelstraat waar je van al je behoeftes wordt voorzien. Lekker shoppen, een hapje eten of genieten van live muziek tijdens de culturele avond op vrijdag. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd in de horeca van Geldermalsen waar heel het dorp naar uitkijkt. Wil je meer leren over de geschiedenis van Geldermalsen? Het bijwonen van een pubquiz tijdens een historische avond is hier de ideale gelegenheid voor. 

Ben je meer van wat rustigere activiteiten? Dan is er in Geldermalsen het filmtheater LingeFilm. Hier kan je genieten van al je favoriete films en van films die wat minder bekend zijn, maar alsnog hier te zien zijn. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud waarbij film centraal staat. LingeFilm is een stichting, bestaande uit ongeveer 60 vrijwilligers en is sinds juli 2015 gevestigd in De Pluk.

Een inspirerende onderneming in Geldermalsen

Wat voor ons een typisch voorbeeld is van een inspirerende onderneming, is het bedrijf Ecoleon BV. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en plaatsen van laadpalen. Denk hierbij aan laadpalen van auto’s en fietsen. Ook heeft Ecoleon een nieuw leven weten te geven aan praatpalen. De eigenzinnige gele praatpalen die langs de Nederlandse snelwegen stonden bestaan intussen niet meer. Ecoleon heeft samen met het bedrijf Dover alle 3300 praatpalen langs de wegen verwijderd. Ecoleon bedacht een duurzame herbestemming voor alle praatpalen, zodat ze niet als colablikjes zouden eindigen. Dit sloot aan met de wensen van de Rijksoverheid, die de palen in bezit had en besloten daarom met Ecoleon in zee te gaan. Inzetten op vernieuwing en duurzaamheid op een creatieve manier is wat Ecoleon een inspirerende onderneming maakt voor ons.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Geldermalsen?

We vinden het delen van kennis erg leuk over online marketing, maar ook over plaatselijke feitjes. We hebben de leukste over Geldermalsen:

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail