PLAATS

Online Marketing Doorn

Online marketing Doorn

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Ben jij op zoek naar manieren waarop je klanten jou, ook in deze veranderende en drukke tijden, blijven vinden? Je zult ze een duidelijke routekaart moeten geven om dat voor elkaar te krijgen. Wat doe jij er nu aan om onderscheidend te zijn voor je bestaande én nieuwe klanten?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Heb jij een goedlopende zaak opgebouwd met een behulpzame dienstverlening, een prachtig product of zorgvuldig aangescherpte skills, maar heb je moeite om dit te vertalen naar een digitale visie en aanwezigheid? Dat is helemaal niet gek of raar, het is zeer ingewikkeld om je wegwijs te worden in het datalandschap dat continu verandert en vraagt om allerlei digitale skills.

Toch is het zo dat je klanten jou niet kunnen vinden op het internet als je er niet voor zorgt dat je een duidelijke aanwezigheid bent op het web en social media. Als de klanten jou niet zien als bestemming, weten ze ook niet hoe ze bij jou terecht moeten komen.

Wij zetten onze deskundigheid om samen met jou manieren te verzinnen waarop jij je online aanwezigheid kunt vergroten, die jou helpt om te groeien.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De digitale wereld verandert snel, zo snel dat het als ondernemer bijna niet te doen is om bij te blijven, maar het is ook geen optie om niet mee te veranderen. Het risico van niets doen is – dankzij de reusachtige groei van de digitale wereld – al bijna groter dan het risico van je onderneming vernieuwen en heruitvinden.

Nu is tijd om jouw businessmodel aan te passen aan de digitale wereld, nu is de tijd om een nieuwe richting te kiezen. Wat ga jij eraan doen om te zorgen dat jouw klanten je nu en in de toekomst nog zullen vinden?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Doorn

Doorn is een dorp dat op de Utrechtse Heuvelrug ligt, dat al minstens 1300 jaar bestaat! In de tijd van de Vikingen werd het dorpje nog Thorhem genoemd, omdat de dondergod Thor er vereerd werd. Er wonen vandaag de dag iets meer dan 10.000 mensen in het historische dorpje, dat temidden van de rustgevende Utrechtse natuur ligt. Het is niet voor niets dat Doorn de hoofdplaats van de gemeente Utrechtse Heuvelrug is, het is er prettig vertoeven.

Wat is er te doen in Doorn?

Je kunt een bezoek brengen aan Huis Doorn – een kasteel, ridderhofstad en landgoed in een. Het is vooral bekend vanwege het verblijf van de gevluchte Duitse keizer Wilhelm II die er van 1920 tot zijn dood in 1941 heeft gewoond. Vandaag de dag is Huis Doorn een museum.

Je kunt in de omgeving van Doorn verschillende heuvels beklimmen die horen bij de Utrechtse Heuvelrug. Zo is er de Doornse kaap met daarop een uitkijktoren. Vanaf de uitkijktoren zie je in het oosten bijvoorbeeld de Ruiterberg, de Foldocusheuvel en de Darthuizerberg. Naar het Noorden heb je de Sint-Helenaheuvel en de Zonheuvel. Als je naar het zuidwesten kijkt zie je recreatiegebied het Doornse Gat.

In Doorn heb je het Nationale Bomenmuseum Gimborn. Het is de grootste bomentuin van Nederland met een wereldberoemde collectie – er zijn bomen en struiken te zien uit alle windstreken!

Een inspirerende onderneming in Doorn

Hier kiezen we met liefde voor de uitkijktoren ‘De Kaap’. De beklimming van deze vijfentwintig meter hoge toren levert je een prachtig uitzicht op over de prachtige natuur van  vrijwel de hele Utrechtse Heuvelrug. Als het mooi weer is en het zonnetje op je bol schijnt heb je zelfs kans dat je de Rijn lieflijk en genoegzaam door het landschap ziet stromen.

Het is misschien niet een onderneming in de meest traditionele zin, maar wij vinden het belangrijk dat dit soort dingen worden ondernemen (in dit geval door natuurmonumenten). Je kunt denken: wat levert mij dat op als ondernemer? Maar ook dit soort non-profit ‘ondernemingen’ dragen iets bij aan het klimaat in de omgeving. Wat doe jij om iets bij te dragen aan het ondernemersklimaat in jouw regio?

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Doorn?

Wij weten heel veel van online marketing, dat komt omdat we graag met kennis spelen. Daarom hieronder een aantal weetjes over Doorn voor jou.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)