PLAATS

Online Marketing Den Bosch

Online marketing Den Bosch

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Zelfs met deze online drukte, wil je ervoor zorgen dat bezoekers jouw website blijven vinden. Maar dan moet je ze wel goed op weg helpen door ze een duidelijke routekaart te geven. Wat doe jij eraan om zo onderscheidend mogelijk en dus vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Heb jij een bedrijf met een functionele dienstverlening, uitmuntende skills of een innovatief product, maar heb jij problemen met het formuleren van je digitale visie? Dat begrijpen wij, het is namelijk ook lastig om je in te lezen in al die nieuwe innovaties die elke dag voorbij komen en de online wereld is groot. Het is lastig om een goede route te bepalen in een grote wereld zonder kennis. 


Door een duidelijke bestemming zorg jij ervoor dat de je makkelijker kan sturen. Met onze expertise kunnen wij jou helpen met het maken van de juiste online keuzes om zo op de lange en korte termijn je organisatie digitaal te ontwikkelen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De wereld verandert steeds sneller, tegenwoordig moet je als bedrijf wel mee veranderen, anders loop je voor het je het weet mijlenver achter. Stilstaan is hetzelfde is vrijwel meteen achteruit gaan in deze razendsnel veranderende wereld.
Hierdoor is het risico van niets doen ook groter dan het risico van iets doen. Daarom is het ook belangrijk om aan nieuwe digitale business modellen te werken. De tijd om je nieuwe koers te bepalen is aangekomen. De vraag is alleen nog: ben jij klaar voor verandering en daarmee verbetering?

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Den Bosch

Den Bosch, ‘s-Hertogenbosch, Oeteldonk of toch Moerasdraak? 

Den Bosch is de hoofdstad van provincie Noord-Brabant. Den Bosch is makkelijk bereikbaar via het spoor, maar ook via de A2. De stad ligt namelijk langs de A2 die de stad verbindt met Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Maastricht. Den Bosch ligt op de plek waar de Aa, de Zuid-Willemsvaart en de Drommel samenkomen om vervolgens de Dieze te vormen. ‘s-Hertogenbosch heeft bij carnaval altijd de naam Oeteldonk en wordt op weinig plekken zo uitgebreid gevierd als in Den Bosch.

Wat is er te doen in Den Bosch?

Den Bosch is een stad met veel Musea, Zo kan je naar het Jheronimus Bosch Art Center of het Bastion Onder. Bij dit laatste kan je de stadsmuren van Den Bosch bekijken. Als je in Den Bosch bent kan je natuurlijk de drakenfontein niet missen. De drakenfontein staat op het stationsplein en is in 1903 geplaatst. Naast de draak en het Art Center kan je voor carnaval ook altijd terecht in Den Bosch. Tijdens de carnaval wordt Den Bosch hernoemd naar Oeteldonk en gaat de hele stad los op carnavals muziek met hun rood, wit gele sjaals.

Een inspirerende onderneming in Den Bosch

Den Bosch is naast een mooie stad, ook een hele inspirerende stad, zo heb je Tappunt en M’EAT. Twee cafés van twee broers. De cafés zitten ook nog eens pal naast elkaar aan de Minderbroedersstraat. Het is natuurlijk geen toeval dat de straat zo heet. Bij het Tappunt kan je honderden biertjes en overheerlijke Flammkuchen bestellen. M’EAT is de perfecte plek voor een grill, want alles gebeurt hier met The Green Egg. De naam M’EAT komt van de combinatie van Let’s Eat and Meat. Lekker tegendraads, stoer en hip en daar staan wij achter!

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Den Bosch

Wij van Social Elephant houden van het delen van kennis, niet alleen van het delen van kennis over online marketing. Ook over Den Bosch.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)