PLAATS

Online Marketing De Bilt

Online marketing De Bilt

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als bedrijf wil je dat klanten bij je langskomen, maar je moet ze wel op de goede weg zetten. Anders kunnen zij jouw bedrijf nooit vinden. Wat doet jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat klanten langs blijven komen?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden.

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Ben jij een bedrijf of een ondernemer met een fantastisch product, serieuze skills of een slimme dienstverlening, maar vind je het lastig om je digitale visie te formuleren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, het is moeilijk om je wegwijs te worden in de digitale wereld. Zonder duidelijke eindbestemming is het lastig om je klanten een bepaalde kant op te sturen.

Met onze ervaring kunnen wij jou op weg helpen met het maken van de juiste online keuzes, zodat jij op de lange en korte termijn je bedrijf digitaal kan ontwikkelen!

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

De (digitale) wereld past zich zo snel aan, dat je wel mee moet aanpassen om als bedrijf je hoofd boven het water te kunnen houden. Stilstaan is achteruitgang in de huidige digitale wereld. De risico’s van innovatie en heruitvinden zijn kleiner dan de risico’s van niks doen.  Te tijd van nieuwe digitale business modellen is gekomen en de tijd van niks is gegaan. Nu moet je er alleen nog voor zorgen dat de klanten met je mee veranderen.

Daag ons uit!

Wij kiezen voor De Bilt

De Bilt, een klein dorp met veel persoonlijkheid. Een dorpje in het midden van de provincie Utrecht en grenzend aan de gemeente Utrecht. Het is een rustig maar veel besproken dorpje. De ene keer voor een boerenprotest, de andere keer omdat je hoort dat het morgen 20 graden Celsius gaat worden morgen. Je hoort het namelijk elke dag in het nieuws. Het KNMI is namelijk de trots van De Bilt. Gelegen aan de andere kant van de Utrechtseweg voor de meeste van de Biltenaren. Toch voelt iedereen zich weer thuis als ze terugkomen van vakantie en de grote witte bol weer kunnen zien vanaf de snelweg.

Wat is er te doen in De Bilt?

De Bilt is thuis aan verschillende rijksmonumenten, zo hebben ze een oude school waar nu schaakles gegeven wordt aan jongeren. Of het Tolhuisje wat naast het Biltsche Meertje staat. Naast het Biltsche Meertje heb je ook het panbos. Hier kan je mooi wandelen, maar ook heel goed je hond uitlaten. De meeste Biltenaren gebruiken dit bos ook om hard te lopen. Voorderest kan je ook met heel het dorp eten bij PK, dit is in het oude postkantoor van De Bilt

Een Inspirerende onderneming uit De Bilt

Johan van Doorn is een bouw-schildersbedrijf waar je in De Bilt niet omheen kan, het is in 1937 opgericht door Johan van Doorn. Zijn eenmanszaak ontplooide zich al binnen enkele jaren tot een gerespecteerd bedrijf dat zich onderscheidt door specialistische onderhoudswerkzaamheden aan monumentale panden. Ondertussen hebben ze ruim 80 medewerkers die elke dag de naam van het bedrijf hoog houden.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van De Bilt?

Om je kennis over De Bilt wat bij te spijkeren hebben we een aantal leuke feitjes verzameld over De bilt.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail