PLAATS

Online Marketing Bussum

Online marketing Bussum

Het internet groeit en groeit elke dag. Meer en meer bedrijven vestigen zich online en doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar hun website te trekken. Het wordt steeds moeilijker om jou te vinden in deze online drukte. 

Als bedrijf in Bussum wil je natuurlijk dat klanten bij je langskomen. Je moet klanten dan wel een duwtje in de rug geven naar jouw bedrijf toe. Wat doet jou bedrijf eraan om vindbaar te blijven?

Social Elephant heeft de technische skills en de strategische visie om jouw organisatie online op de kaart te zetten. We willen jou helpen om gevonden te worden. 

Ben je er klaar voor om gevonden te worden?

Met een bestemming is het makkelijker sturen

Onze klanten zijn slimme ondernemers / ondernemingen die ergens heel goed in zijn alleen die zelf nog moeite hebben om hun digitale visie te formuleren en daardoor ook niet de juiste keuzes kunnen maken op korte en op lange termijn hun organisatie digitaal te ontwikkelen. Wij hebben de expertise om jou te helpen met het maken van deze keuzes. Gaat het om een online businessmodel of een zoekwoorden analyse wij kunnen u hierbij helpen.

Wel moet er een duidelijk doel zijn, zonder doel kan je natuurlijk nooit op de juiste bestemming komen.

Het risico van niets doen is bijna groter dan iets doen

We leven in een tijdperk waar de risico’s van niets doen groter zijn dan het innoveren, heruitvinden en ontginnen van nieuwe digitale business modellen. Misschien denk jij wel onoverwinnelijk te zijn en gewoon op dezelfde voet verder te kunnen. Dit dachten Free Record Shop & Nokia ook. Wij weten allemaal hoe het met deze bedrijven is gegaan. Zorg ervoor dat niet hetzelfde gebeurt met uw bedrijf. Schakel de hulp in van onze experts!

Daag ons uit!

Wij kiezen voor Bussum

Bussum, een mooi stukje in de gemeente Gooise Meeren. 

Van het Oudere Dorp, tot villagebied Brediuskwartier waar het stratenpatroon van Karel de Bazel gebruikt is. De wijk Brediuskwartier is sinds 2007 een beschermd dorpsgezicht. Dit betekend niet dat alle panden gelijk een beschermd monument zijn, wel zorgt dit ervoor dat de gemeente er extra over na moet denken in de toekomst als ze er iets bij willen bouwen of willen slopen. Per 1 januari 2016 is het dorp samen gekomen met Naarden en Muiden tot de gloednieuwe gemeente Gooische Meren.

Wat is er te doen in Bussum?

In Bussum zijn er verschillende mooie heides om wandelingen te maken, zo heb je de Bussumerheide. Dit is een mooi stukje Heide waar voormalige legerbasis Crailo aan bevestigd zit. De schietbaan van Crailo is nog steeds in gebruik door de Nederlandse politie, dus als je geluk hebt kan je ze horen schieten. Ook kan je in Bussum zelf de Sint-Vituskerk bezoeken om te bekijken hoe goed de architect Pierre Cuypers zijn best heeft gedaan om deze kerk zo mooi mogelijk te maken.

Krijg een perfecte website

Al 10 jaar ervaring met het maken van de perfecte website. Zowel op gebied van 

Design als Strategie

Wat weet jij van Bussum?

Wij houden van het delen van kennis, dit kan gaan over het delen van onze kennis van de online wereld of zoals hier de kennis die wij hebben over Bussum.

Bekijk onze podcasts

Download gratis het Go to Guy Marketing e-book

De #1 in jouw markt! Wie wil dat nou niet? Lees ons boek over thought leadership en leer hoe je zelf de go to guy in jouw markt wordt.
Laat jouw e-mail achter en ontvang ons gratis e-book in jouw mailbox!
Beschikbaar tot het einde van de radio campagne op Sublime”

Ontvang het Thought Leader e-book direct in je e-mail

Stel jouw vraag
Vraag het onze digitaal strateeg
Vragen kan altijd. Stel je vraag direct aan onze ervaren digitale strateeg Nico van der Zaan (15+ jaar ervaring)